Party dress: To εορταστικό dress code επιβάλλει λάμψη και σε προσκαλεί να αναδείξεις την αστραφτερή πλευρά του εαυτού σας
Instagram @galmeetsglam

Old Hollywood κρόσσια και φτερά, glitter και αστραφτερές παγιέτες συνθέτουν το εορταστικό dress code και γεμίζουν τα πάρτι με πολυτέλεια και διαχρονικό glamour. Από το χρυσό φόρεμα, που θεωρείται ακόμα και σήμερα το alter ego του little black dress και αποπνέει αισθησιασμό και λάμψη, μέχρι τις πιο σύγχρονες προσεγγίσεις των σχεδιαστών, που προτείνουν κοστούμια με παγιέτες, μία είναι η ιδέα: η ζωή είναι ένα μεγάλο πάρτι, ντύσου ανάλογα και μην κρατάς τα λαμπερά κομμάτια μόνο για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Τα μαύρα glam rock blazers και οι mini φούστες του Anthony Vaccarello για τον οίκο Saint Laurent, οι ασημί metallic μάξι φούστες και τα jackets από τον οίκο Dior, το Balmain κοστούμι με παγιέτες του Olivier Rousteing, ο μαξιμαλισμός των Dolce & Gabbana και τα metallic φορέματα του Oscar de la Renta για τον φετινό χειμώνα αποκαλύπτουν το μεγαλείο τους και σου υπενθυμίζουν ότι glam is the new black.

Φέτος τον χειμώνα, βέβαια, δεν έλειψε και ο επαναπροσδιορισμός των classic κομματιών. Tο μικρό μαύρο φόρεμα, λοιπόν, που σε συνοδεύει παντού και πάντα, τώρα αποκτά κι αυτό λάμψη. Διακοσμημένο με μεταλλικές λεπτομέρειες και λαμπερά κρόσσια για να θυμίζει τα flapper girls των ’20s, αποδεικνύει πως ο μαξιμαλισμός έχει έρθει φέτος για να μεταμορφώσει ακόμα και τα πιο διαχρονικά κομμάτια της συλλογής σου.

Και επειδή ένα look δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, οι λαμπερές γόβες σε metallic, τα ψηλοτάκουνα ankle boots με shiny ’80s vibes, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που μοιάζουν με πραγματικά κοσμήματα στα πόδια σας, αλλά και οι τσάντες με κομψές παγιέτες είναι φέτος πραγματικά must-haves.

Τα party dresses που ξεχωρίσαμε:

[ap_gallery id=”7014″]

 

Δες επίσης τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα μοιάζουν με κοσμήματα στα πόδια σας:

[ap_gallery id=”6976″]

 

[ap-read-more post=”634570″]

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα