Τι σχέση έχει η Barbie με τις Kardashians;

Η hairstylist των celebrities, Jen Atkin, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το υπέροχο χτένισμα boxer braids, το οποίο μάλιστα σας εξηγούμε step by step πώς να πετύχετε εδώ. Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν αν λέγαμε πως για να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί της, πρέπει να είστε τουλάχιστον φίλη ενός A-lister. Ποια είναι όμως η νεότερη διάσημη πελάτισσα της; Μα φυσικά η Barbie!

Οι δύο τους συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μερικά cool χτενίσματα για την αγαπημένη μας κούκλα Barbie, αφού η τελευταία μάλλον βαρέθηκε να έχει συνέχεια τα ίδια, μακριά, ξανθά μαλλιά που την βλέπουμε εδώ και δεκαετίες.

barbie kardashians

«Απλά έφτασε η #pfw και μπορώ να ανακοινώσω τη συνεργασία μου με τη μεγαλύτερη μούσα όλων των εποχών @barbiestyle!! Είχα την τιμή να δημιουργήσω 4 νέα looks εμπνευσμένα από το σημερινά, πιο cool χτενίσματα», έγραψε η hairstylist, ανακοινώνοντας τη συνεργασία στο instagram. «Η Barbie είναι η τέλεια μούσα. Ειδικά τώρα που «μεταμορφώνεται» σε διάφορα μεγέθη και εθνικότητες. Το project αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, δημιουργώντας μοντέρνα στυλ στη Barbie , που κυριολεκτικά αντιπροσωπεύει όλα τα cool κορίτσια εκεί έξω. Και cool κορίτσια είναι αυτά που είναι μοντέρνα, chic και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν άπειρες ώρες στον καθρέφτη. Πιστεύω ότι τα μοντέλα και οι celebrities εμπνέουν πάντα την καθημερινή γυναίκα προκειμένου να αλλάξει το look της. Και τώρα μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγμα και για τη Barbie. Ήθελα να εκπροσωπεί την σύγχρονη γυναίκα, με διαφορετικούς τύπους μαλλιών και τις διαφορετικό προσωπικό στυλ».

Εμάς πάντως μας αρέσει πολύ το νέο στιλ της Barbie! Εσάς;

Διαβάστε επίσης:

Η Drew Barrymore δεν ξεβάφεται πριν κοιμηθεί και έχει έναν πολύ καλό λόγο

Θέλετε να κάνετε τη μύτη σας να δείχνει πιο λεπτή; Δοκιμάστε αυτό!

Αγαπάτε την Hello Kitty; Τώρα μπορείτε να την βλέπετε και στα νύχια σας!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram