Θέλετε να κάνετε τη μύτη σας να δείχνει πιο λεπτή; Δοκιμάστε αυτό!

Αν αυτό που σας προκαλούσε πάντα μια μικρή ανασφάλεια ήταν η μύτη σας, τώρα μπορείτε να ηρεμίσετε γιατί το μακιγιάζ σας δίνει τη λύση. Η τεχνική του contouring είναι γνωστή σε όλους μας, κυρίως λόγω της εμμονής της Kim Kardashian, αλλά οι περισσότερες την εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά μας για να τονίσουμε το σχήμα τους. Φυσικά, ο λόγος δεν είναι μόνο το ότι αυτό είναι το πιο εύκολο, αλλά και το ότι το contouring στη μύτη συχνά δείχνει αφύσικο ή απλά περίεργο.
Ευτυχώς για εσάς, έχουμε τη λύση και σας εξηγούμε step by step πώς να το πετύχετε σωστά.

kim nose contour

Βήμα #1: Ξεκινήστε κανονικά το μακιγιάζ σας, εφαρμόζοντας το foundation, το concealer ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε.
Βήμα #2: Εφαρμόστε κατά μήκος της μύτης λίγο highlighter, προσέξτε όμως να μην περιέχει μέσα glitter, αλλά να αναφέρει στη συσκευασία του τις λέξεις «λάμψη» ή «brightening». Μπορείτε να δείτε όλα τα αγαπημένα μας highlighters κάνοντας κλικ εδώ.
Βήμα #3: Απλώστε το με ένα σφουγγαράκι για να φαίνεται πιο φυσικό, και στη συνέχεια με μια ματ πούδρα (σε λίγο πιο σκούρο τόνο από το δέρμα σας) και ένα λεπτό πινέλο «σχηματίστε» τη μύτη σας, από το ύψος των ματιών μέχρι την άκρη της. Έπειτα κάντε πάλι blending με ένα καθαρό πινελάκι, για να εξαφανίσετε τυχόν ορατές γραμμές και να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα; Αυτό είναι το μυστικό!

DIY: Εσείς θα κόβατε τα μαλλιά σας μόνες σας;

Nail Art: Τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που ανακαλύψαμε στο instagram