Θέλετε να έχετε τέλεια φρύδια; Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας

Instagram @benefitcosmeticsgreece

Έχει τύχει σε εμένα και είμαι σίγουρη πως έχει τύχει και σε εσάς. Κάνουμε scroll down στο Instagram, παρατηρούμε τα make up looks των celebrities ή των γυναικών που συναντάμε καθημερινά στον δρόμο και πραγματικά ευχόμαστε να είχαμε και εμείς τόσο καλοσχηματισμένα φρύδια.

Σίγουρα κάποιες γυναίκες είναι αρκετά τυχερές ώστε να έχουν εκ φύσεως ένα ωραίο σχήμα φρυδιών και απλώς να χρειάζεται να γεμίζουν κάποια κενά. Υπάρχουν και κάποιες άλλες γυναίκες όμως που είναι αρκετά έξυπνες ώστε να έχουν στη συλλογή τους τα κατάλληλα προϊόντα για να μπορούν να πετύχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα στα φρύδια τους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, αυτό το κείμενο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Ανακαλύψαμε ένα σετ που αποτελείται από bestseller προϊόντα φρυδιών και περιέχει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να αποκτήσετε τα φρύδια που ονειρευόσασταν πάντα. Ο λόγος για το γιορτινό σετ της Benefit που μας έχει ήδη ενθουσιάσει.

Η εορταστική συσκευασία περιέχει τα έξι καλύτερα προϊόντα φρυδιών από την Benefit σε κανονικό μέγεθος για να σχηματίσετε, να γεμίσετε, να βάψετε και να μεταμορφώσετε τα φρύδια σας εύκολα και γρήγορα. Φυσικά θα το βρείτε σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις (2,3,4), ώστε η καθεμία από εσάς να επιλέξει το σετ που ταιριάζει στη δική της απόχρωση φρυδιών.

Τι περιέχει το εορταστικό σετ;

Το μολύβι φρυδιών Goof Proof, που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε και να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας, το μολύβι Precisely, My Brow για να τελειοποιήσετε το σχήμα που έχετε δημιουργήσει, το Brow Setter διάφανο gel για να μπορείτε να σταθεροποιήσετε στα φρύδια σας μέχρι και για 24 ώρες, το Gimme Brow gel που θα χαρίσει όγκο στα φρύδια σας, το Ka-Brow! με το οποίο θα βάψετε τα φρύδια σας και τέλος το 3D BROWtones με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διακριτικές ανταύγειες για την ανάδειξη των φρυδιών σας.

Ποια είναι η σωστή σειρά για να τα χρησιμοποιήσετε;

Αρχικά, βουρτσίστε τα φρύδια σας με το Gimme Brow+ φρύδια για να τους χαρίσετε χρώμα, σχήμα και όγκο και στη συνέχεια γεμίστε τα φρύδια σας με το μολύβι φρυδιών Goof Proof. Χρησιμοποιήστε το πιο λεπτό άκρο του μολυβιού Precisely, My Brow για να δημιουργήσετε πολύ μικρές γραμμές, σαν φυσικές τρίχες και να γεμίσετε οποιοδήποτε κενό. Κλειδώστε το αποτέλεσμα με το Ka-BROW! που θα κάνει τα φρύδια σας να παραμείνουν καλοσχηματισμένα μέχρι και 24 ώρες και τέλος χρησιμοποιήστε το 3D BROWtones στις τρίχες των φρυδιών σας για να δημιουργήσετε ανταύγειες που θα τονίσουν το βλέμμα σας.

 

Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή σε κάποια φίλη σας:

ΒΑΨΙΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ – BROW SUPERSTARS! – LIMITED EDITION FULL-SIZE BROW SET Sephora