Ανακαλύψαμε το πιο έξυπνο trick για να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo σας και να διατηρήσετε τον όγκο των μαλλιών σας

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ποια είναι η χρησιμότητα των dry shampoos. Ειδικά, εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η λιπαρότητα όσο αφορά τα μαλλιά είναι η καλύτερη φίλη σας, είναι σίγουρο πως τα dry shampoos δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ σας. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες τα χρησιμοποιούμε όταν πλέον είναι αρκετά αργά. Περιμένουμε δηλαδή να νιώσουμε πως τα μαλλιά μας έχουν λαδώσει για να χρησιμοποιήσουμε το σαμπουάν και να τα φρεσκάρουμε.

Πολλές από εμάς μάλιστα έχουμε κάνει και διάφορες δοκιμές. Εάν βάλουμε όμως ένα dry shampoo μόλις έχουμε λουστεί νιώθουμε πως τα μαλλιά μας χάνουν τον όγκο τους, ενώ εάν το χρησιμοποιήσουμε τελευταία στιγμή, νιώθουμε πως δεν σώζεται η κατάσταση.

Ευτυχώς για όλες μας όμως, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε το dry shampoo και τα μαλλιά μας να έχουν όγκο και φυσικά να φαίνονται πεντακάθαρα και λαμπερά. Το πιο εύκολο και έξυπνο trick που έχουμε να σας προτείνουμε είναι να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo σας αφού έχετε λουστεί. Και όχι μόνο αυτό.

Αφού κάνετε μπάνιο και στεγνώσετε τα μαλλιά σας, ψεκάστε τις ρίζες των μαλλιών σας με το ξηρό σαμπουάν και κάντε απαλές κινήσεις σαν μασάζ. Στη συνέχεια, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό κότσο και κοιμηθείτε. Την επόμενη ημέρα, λύστε τα μαλλιά σας και θα δείτε πως θα έχετε περισσότερο όγκο. Συνεπώς, challenge accepted.

Εάν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας και να δοκιμάσετε ένα νέο dry shampoo, εμείς έχουμε ξεχωρίσει τα δικά μας αγαπημένα και σας τα παρουσιάζουμε.