Τέλος στην κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών χάρη στο Fructis και τη Garnier

Το 1ο βαθύ conditioner με ενεργές μωβ χρωστικές ουσίες είναι εδώ και λέγεται Fructis Color Resist Blond Booster 6,35€ από την αγαπημένη μας Garnier. Πρόκειται για το πρώτο προϊόν ενάντια στην κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών που είναι διαθέσιμο εκτός κομμωτηρίου. Είναι επίσης το πρώτο προϊόν που θρέφει σε βάθος τα μαλλιά καθώς δεν μιλάμε απλά για ένα σαμπουάν που αφαιρεί την κιτρινίλα. Μιλάμε για μια θρεπτική κρέμα που αφαιρεί όλα αυτά που δεν θέλουν τα ξανθά μαλλιά μας αλλά τους προσθέτει πλούσια θρεπτικά συστατικά. Γινόταν να μην το λατρέψουμε;

Οι μωβ χρωστικές ουσίες διαγράφουν τους κίτρινους τόνους για να δώσουν ένα καθαρό ξανθό χρώμα μετά το πρώτο λούσιμο. Η φόρμουλα βαθιάς φροντίδας με λουλουδένιο άρωμα θρέφει εντατικά για να ενισχύσει την λάμψη. Νιώθετε τα μαλλιά σας εύκαμπτα, απαλά και μεταξένια. Το ξανθό σαςυ δείχνει φωτεινό και καθαρό, σαν να είναι φρεσκοβαμμένο. Δώστε στο ξανθό σας λάμψη χωρίς να χρειαστεί να τα βάψετε ξανά.

color resist blond booster productΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ BLOND BOOSTER;
Η Blond Booster έχει αναπτυχθεί σαν μια κρέμα gel με μαλακτικούς και περιποιητικούς παράγοντες σε συνδυασμό με το όφελος μιας άμεσης βαφής με ενεργά μωβ χρωστικά. Χάρη στις εξουδετερωτικές της ιδιότητες, η φόρμουλα διορθώνει τους θαμπούς κίτρινους τόνους.
ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Είναι σχεδιασμένη να διαρκεί για 2-3 λουσίματα.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Η ΤΟ ΔΕΡΜΑ;
Έχει το πλεονέκτημα να μην καταστρέφει τις ίνες της τρίχας και να μην είναι χημική θεραπεία: τα χρωστικά εναποτίθενται γύρω από την ίνα της τρίχας και την βάφει ώστε να εξουδετερώσει την κιτρινίλα και την ίδια στιγμή να θρέψει τα μαλλιά. Για να αποφύγετε τις αλλεργικές αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα αλλεργικό τεστ 48 ώρες πριν από κάθε χρήση του προϊόντος. Προτείνεται να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της χρήσης.
ΣΕ ΤΙ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;
Έχει δημιουργηθεί για όλους τους τύπους ξανθών, από φυσικό σε βαμμένο και λευκό – ξανθό. Δρα καλύτερα σε βαμμένα και λευκά – ξανθά μαλλιά.

Δείτε ακόμα:
Ο Νικόλας Βιλλιώτης και η Garnier απαντούν
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το νέο πρόσωπο της Garnier
H Garnier αλλάζει την αντιγήρανση για πάντα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα