Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το νέο πρόσωπο της Garnier

Είναι πανέμορφη, έχει το πιο ζεστό χαμόγελο της Ελληνικής τηλεόρασης και το κοινό την λατρεύει. Είναι λαμπερή, πετυχημένη, αλλά ταυτόχρονα πολύ προσιτή και γλυκιά. Είναι η Μαρία Μπεκατώρου και την επέλεξε η Garnier ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της βαφής μαλλιών Color Sensation, για να πρωταγωνιστήσει στο νέο διαφημιστικό σποτ «Το δικό μου Ξανθό».

Γοητευτική μέσα στην απλότητα που την διακρίνει έδωσε στα γυρίσματα τον καλύτερό της εαυτό. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Hair Expert της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης,  από την βαφή με το υπέροχο ξανθό Color Sensation, έως το τελικό hair styling που απογείωσε το look στα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα μπορούμε να το δούμε στις οθόνες μας και να απολαύουμε την αγαπημένη μας Μαρία Μπεκατώρου με τα πιο όμορφα, φωτεινά, λαμπερά ξανθά μαλλιά που είχε ποτέ.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία με την Garnier. Όλη η εταιρεία με αγκάλιασε! Χαίρομαι πολύ γιατί μαζί με τον Νικόλα Βιλλιώτη, βρήκα το δικό μου ξανθό στην βαφή Color Sensation

Δείτε ακόμα:
Ο Νικόλας Βιλλιώτης και η Garnier απαντούν
Τι φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου για το πέμπτο live του «Your face sounds familiar»;
Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν κάνω τίποτα στο πρόσωπό μου, μόνο botox μια φορά τον χρόνο»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα