Τα σημάδια της γήρανσης εμφανίστηκαν στην επιδερμίδα; – Πώς θα τα διορθώσουμε με μία μόνο κίνηση

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, καφέ κηλίδες, έλλειψη λάμψης, χαμένη σφριγηλότητα, όγκος της επιδερμίδας, αποκατάσταση ενυδάτωσης, έλλειψη ελαστικότητας.

Ο χρόνος περνά αφήνοντας πάνω μας το αποτύπωμά του και ναι, αυτό κάποιες φορές μπορεί να και να μας τρομάζει…

Λέγεται πως μετά τα 40 η επιδερμίδα μας χάνει το 60% από τα κεραμίδιa της. Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους για να τα ενισχύουν και η σημασία τους για τη θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας είναι ουσιαστική. Προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιπλέον, προλαμβάνουν την αφυδάτωση.

Αν και βρίσκονται εκ φύσεως μέσα στην επιδερμίδα, η ποιότητά τους και η ποσότητά τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου ως αποτέλεσμα της φθοράς που συνδέεται με τη ρύπανση ή τον ήλιο.

Μία μόνο κίνηση αρκεί για να σταματήσουμε τον χρόνο

To Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη: ένα ένζυμο που ονομάζεται ΤΕΤ και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση.

Ο αποκλειστικός πατενταρισμένος συνδυασμός της Χονοκιόλης, ενός μορίου που λαμβάνεται από τη Μανόλια με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση της Ρεσβερατρόλης, δρα σ’ αυτό το ένζυμο ΤΕΤ και στις πρωτεΐνες της νεότητας της επιδερμίδας, δίνοντας ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8™ που συνδυάστηκε με τα βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης.

Τα κεραμίδια ΙΙΙ επιλέχτηκαν προσεκτικά επειδή από βιολογικής άποψης είναι ίδια με τα κεραμίδια του σώματος, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη αφομοίωσή τους. Έτσι, η επιδερμίδα παραμένει σφριγηλή και ελαστική και ο προστατευτικός φραγμός της ενισχύεται.

Μια σύνθεση που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και φυσικότητα

Η Caudalie επέλεξε τα καλύτερα συστατικά:

Βινιφερίνη κατά των κηλίδων

Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, που προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες

Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, που «γεμίζει» την επιδερμίδα

Μια συλλογή που σέβεται το περιβάλλον

Η Caudalie αναλαμβάνει δράση έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε την Premier Cru The Cream ή την The Rich Cream με πολύ απλό τρόπο. Ένα σύστημα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλιού.

Η συλλογή Premier Cru

Η σειρά Premier Cru συγκεντρώνει την καλύτερη αντιγηραντική τεχνογνωσία αιχμής και τη φυσική τεχνογνωσία της Caudalie.

Σε ποιες απευθύνεται; Μα, σε όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς, φυσικά!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα