Τα λεπτά φρύδια επιστρέφουν στη μόδα — δείτε πώς να τα αποκτήσετε χωρίς τσιμπιδάκι
Λεπτά φρύδια: Ξανά στη μόδα
Credit: @kendalljenner / Instagram

Δε μιλάμε για τα πολύ λεπτά τόξα των αρχών του 2000 αλλά για μια πιο ρεαλιστική και διακριτική προσέγγιση της τάσης, όπως τα φρύδια της Kendall Jenner και της Hailey Bieber.

Τα λεπτά φρύδια επιστρέφουν. Ναι, καλά διαβάσατε. Το στιλ που όλοι ορκιστήκαμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε, έχει επιστρέψει. Δεν μας πιστεύετε; Απλώς κοιτάξτε τις celebrities στο πρόσφατο Met Gala. Επίσης σύμφωνα με το Διαδίκτυο, η αναζήτηση στις υπηρεσίες αποτρίχωσης των φρυδιών σημείωσαν αύξηση σχεδόν κατά 700 τοις εκατό! Που και αυτό κάτι σημαίνει.

Όμως δε μιλάμε για τα πολύ λεπτά φρύδια των αρχών του 2000 αλλά για μια πιο ρεαλιστική και διακριτική προσέγγιση σε ένα καλοσχηματισμένο τόξο. Δείτε τις Kendall Jenner, Hailey Bieber και Bella Hadid, για παράδειγμα.

Το ‘κλειδί’ είναι να προχωρήσετε με προσοχή. Αν υπερβάλλετε στη διαμόρφωση των φρυδιών σας, μπορεί να είναι δύσκολο να τα επαναφέρετε στο αρχικό τους πάχος. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε προσωρινά λεπτά φρύδια χωρίς να τα βγάλετε. Πώς; Με τη βοήθεια του μακιγιάζ, φυσικά!

Βήμα 1: Χτενίστε προς τα πάνω τα φρύδια σας

Το τσιμπιδάκι μπορεί να βλάψει τον θύλακα της τρίχας και να προκαλέσει μόνιμη αραίωση των φρυδιών. Το κόψιμο των τριχών, από την άλλη, δεν επηρεάζει κάτι τέτοιο. Χτενίζετε τα φρύδια σας προς τα πάνω και προς τα έξω και τριμάρετε το υπερβολικό μήκος των τριχών. Αυτό και μόνο μειώνει την πυκνότητα, κάνοντας το φρύδι να μοιάζει πιο λεπτό.

Βήμα 2: Γεμίστε μόνο την κορυφή των φρυδιών σας

Τώρα ήρθε η ώρα να ‘γεμίσετε’ το σχήμα, αλλά μόνο το ψηλότερο σημείο του τόξου. Μην το κάνετε σκούρο σε όλο το μήκος του, γιατί αυτό θα κάνει το φρύδι να μοιάζει χαμηλότερο και τα μάτια μικρότερα. Εκτός από το ‘γέμισμα’, προεκτείνετε επίσης την άκρη του τόξου, με φορά προς τον κρόταφό σας.

Βήμα 3: Σταθεροποιήστε με τζελ για φρύδια

Μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση θα κάνει τα φρύδια λιγότερο έντονα και θα τα κάνει πιο διακριτικά δίνοντας την εντύπωση ότι είναι πιο λεπτά.

Βήμα 4: Τονίστε το κόκκαλο του φρυδιού σας

Το highlighter είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανυψώσετε το τόξο και να το καθορίσετε χωρίς να αφαιρέσετε καμία τρίχα. Επιλέξτε ένα κρεμώδες προϊόν αντί για πούδρα επειδή έχει την ικανότητα να καλύπτει τις τρίχες από κάτω, σε αντίθεση με τις πούδρες. Βάλτε το στην κάτω πλευρά του τόξου προς τους κροτάφους. Έτοιμες!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα