Το ωραιότερο μ’ αυτό το beauty gadget δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η τιμή του!

Τις περισσότερες φορές δεν μας γοητεύουν τα πρέπει, αλλά οι ανάγκες. Τα πρέπει κρύβουν συνήθως εντολές. Οι ανάγκες από την άλλη ακολουθούν μετά από κάποιες επιθυμίες. Κι η επιθυμία να έχουμε καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι μεγάλη. Μία επιθυμία που καλύπτει την ανάγκη για τελειότητα μέσα απ’ αυτό το υπέροχο beauty gadget της Seventeen, που προσφέρει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα και είναι οικονομικά προσιτό.

Το Sonic To Glow Facial Brush είναι μία φανταστική ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού κι απολέπισης προσώπου, αλλά και σώματος, που όχι απλά υπόσχεται ότι θα απομακρύνει σε χρόνον dt το 99,5% των παγιδευμένων ρύπων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, αλλά το κάνει και πράξη!

Πολυχρησιμοποιημένο πια και αγαπημένο σας το προτείνω να το βάλετε στην επόμενη λίστα με τις αγορές σας. Θα το βρείτε γύρω στα 50 ευρώ κι είναι μία εκπληκτική αγορά, που θα σας κάνει απόσβεση από την πρώτη εβδομάδα. Καθαρίζει άψογα και απολεπίζει σε βάθος, ενώ παράλληλα φωτίζει και βελτιώνει σημαντικά την όψη κάθε τύπου επιδερμίδας. Είναι ιδανικό ή καλύτερο απαραίτητο για την καθημερινότητα. Απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ σε μόλις 1’ λεπτό! Το ενδιαφέρον έγκειται και στην πρακτικότητα της σιλικόνης και φυσικά τις 8.000 δονήσεις που κάνει το λεπτό, με αποτέλεσμα να συσφίγγει τους πόρους και να ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σχεδιασμού του (που είναι πολύ πρακτικός) εξυπηρετεί και την  καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Δοκιμάστε το!

Γνωρίζοντας ότι οι διαφορετικές περιοχές του προσώπου απαιτούν και διαφορετική αντιμετώπιση, αυτή η τέλεια συσκευή Sonic To Glow της Seventeen διαθέτει 2 πλευρές σιλικόνης για διαφορετική χρήση. Η μια πλευρά είναι κατάλληλη για τον ήπιο καθαρισμό και το μασάζ του προσώπου, ενώ η άλλη πλευρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον βαθύ καθαρισμό στις πιο λιπαρές περιοχές, όπως η ζώνη Τ.

Στα πολύ σημαντικά να προστεθεί και ο 100% αδιάβροχος σχεδιασμός του, που του επιτρέπει την χρήση και στο μπάνιο, χαρίζοντας βαθιά απολέπιση σώματος (ω, ναι), σε περιοχές όπως η πλάτη (goodbye backne!) κλπ.

Εξίσου μαγικό είναι το μικρό του μέγεθος, που το καθιστά ιδανικό για μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας του δέρματος στο σπίτι ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης!

Τρόπος χρήσης

Αφαιρέστε το μακιγιάζ, βρέξτε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε το προϊόν καθαρισμού. Στην συνέχεια, πατώντας το πλήκτρο Power θα ξεκινήσει η λειτουργία της συσκευής από το πιο χαμηλό επίπεδο. Προσαρμόστε την ταχύτητα πατώντας το πλήκτρο Power. Όταν θέλετε να κλείσετε τη συσκευή, πατήστε ακόμη μία φορά το πλήκτρο Power. Τέλος, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και συνεχίστε με την καθιερωμένη σας ρουτίνα ομορφιάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα