Ανοιξιάτικη Περιποίηση: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να αλλάξετε στη ρουτίνα της ομορφιάς σας
Αντηλιακό στο πρόσωπο
Credit: Ophelie_crommar/Instagram

Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να προσθέσουμε στην ανοιξιάτικη καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς μας.

Με την άφιξη της άνοιξης, ο καιρός αλλάζει και μαζί με αυτόν αλλάζουν και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Είναι η στιγμή λοιπόν να προσαρμόσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας, κάνοντας μικρές αλλαγές σε προϊόντα που θα προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση και προστασία.

Με την αύξηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας, το δέρμα μας τείνει να γίνει πιο λιπαρό. Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την αλλαγή, είναι σημαντικό να επιλέξουμε προϊόντα με ελαφριές υφές. Τα gel μάλιστα, είναι ιδανική επιλογή, καθώς η επιδερμίδα τα απορροφά γρήγορα χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας.

Προσθήκη αντηλιακού: Η ζωτικής σημασίας κίνηση

Η προσθήκη αντηλιακού στην καθημερινή φροντίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του. Η προστασία από τις ακτίνες UV του ηλίου είναι ουσιώδης για την πρόληψη πολλών δερματολογικών προβλημάτων, όπως η πρόωρη γήρανση, ο ηλιακός ερεθισμός, οι κηλίδες και ακόμα και ο καρκίνος του δέρματος.

Ένα αντηλιακό προϊόν προστατεύει το δέρμα από αυτές τις βλαβερές ακτίνες. Σημειωτέον ότι τα καλύτερα αντηλιακά προστατεύουν τόσο από τις UVA όσο και από τις UVB ακτίνες. Κάποια επίσης προστατεύουν κι από τις ακτίνες UVC, αν και συνήθως δεν αποτελούν πρόβλημα επειδή δεν φτάνουν στην επιφάνεια της Γης.

Η σωστή εφαρμογή

Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το αντηλιακό προϊόν καθημερινά. Ακόμα και όταν ο ήλιος δεν είναι δυνατός. Οι ακτίνες UV διεισδύουν ακόμα και μέσα από τα τζάμια ή και τα σύννεφα. Επίσης, η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή του αντηλιακού κάθε 2-3 ώρες είναι σημαντική. Ιδίως αν ιδρώνετε εύκολα ή όταν είστε στο νερό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα