Δημήτρης Πέλκας – Κυβέλη Μάρδα: Ρομαντικό ταξίδι στην Καππαδοκία
Δημήτρης Πέλκας - Κυβέλη Μάρδα
Credit: Kiveli Marda Pelkas/Instagram

Στα βάθη της Ανατολής ταξίδεψαν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η σύζυγός του Κυβέλη Μάρδα. Οι δυο τους κάνουν σχέδια για να γίνουν γονείς, αφού πρώτα ολοκληρώσουν άλλους κύκλους της ζωής τους.

Ρομαντικό ταξίδι στην Καππαδοκία έκαναν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η σύζυγός του Κυβέλη Μάρδα. Οι δυο τους ζουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη και βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τώρα αυτό το κοντινό για εκείνους ταξίδι, που για πολλούς είναι όνειρο ζωής. Στη σύντομη απόδρασή τους απόλαυσαν όλα όσα «πρέπει» κανείς να κάνει στην Καππαδοκία, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα και σίγουρα θα μιλούν για ένα ταξίδι ζωής, σε έναν διαφορετικό προορισμό.

Μάρδα - Πέλκας
Credit: Realnews

Οι δυο τους έχουν ήδη δημιουργήσει έναν κύκλο στην Κωνσταντινούπολη, έχουν πολλούς φίλους και έχουν αγαπήσει πολύ τον τρόπο ζωής. Αλλωστε, στο Φανάρι επέλεξαν να κάνουν και τον γάμο τους, στις 26 Ιουνίου 2022. Ο επιθετικός της τουρκικής Μπασακσεχίρ βρίσκεται ήδη αρκετά χρόνια στην Τουρκία, καθώς το 2020 πήρε την πρώτη μεταγραφή για τη Φενερμπαχτσέ. «Την απόφαση για τη μετακόμιση την πήραμε κυριολεκτικά σε μία νύχτα. Ηρθα εδώ ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου την ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης», έλεγε τότε στη Realnews η κόρη του πολιτικού και οικονομολόγου Δημήτρη Μάρδα, η οποία είναι ακόμη φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στην Ιατρική Σχολή.

Ο σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας και η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Επειδή προέχει, όμως, η αποφοίτηση της όμορφης Κυβέλης, όλα θα μπουν στο πρόγραμμα μετά το καλοκαίρι. Προς το παρόν, οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν το Πάσχα στην Πόλη μαζί με τους κουμπάρους τους, αφού οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Δημήτρη Πέλκα δεν επιτρέπουν ανάπαυλα, και ονειρεύονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Realnews – Νίκη Κώτσου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα