Αυτή είναι η τελειότητα των serum της Vichy

Η υγεία του δέρματος είναι πολύτιμη και η υπέροχη Vichy πάντα εστιάζει σε μια τόσο πολύτιμη ιστορία. Άλλωστε, ανέκαθεν αποστολή της ήταν η ενυδάτωση, η τόνωση, η λάμψη, η ομοιομορφία στο χρώμα και η ακεραιότητα της επιδερμίδας.

Εδώ και 40 χρόνια, πρωτοπόρος στην επιστήμη του εκθεσιώματος, η Vichy πρωτοστατεί στις έρευνες σχετικά με τη σωρευτική επίδραση των διαφορετικών παραγόντων στην υγεία της επιδερμίδας και αναπόφευκτα καινοτομεί με προϊόντα (aka μοναδικά serums) που μιλούν τόσο στο δέρμα μας όσο και στην καρδιά μας.

Το Liftactiv B3 Serum με την πασίγνωστη και αποτελεσματική νιασιναμίδη είναι ό,τι πιο φίνο έχουμε δοκιμάσει από τα νέα προϊόντα της σεζόν! Με εξαιρετική, υποαλλεργική σύνθεση, κατάλληλη για κάθε φωτότυπο, αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ορατές επιπτώσεις του εκθεσιώματος στο δέρμα, ενώ μεταξύ άλλων διορθώνει τις κηλίδες. Και είναι και το Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, το πρώτο filler υαλουρονικού oξέος για πρόσωπο και μάτια(!) –ω, ναι!– για το οποίο δηλώνουμε «in love» και αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας στην επιδερμίδα, για άμεσο και προοδευτικό αποτέλεσμα filling. Όσο για το Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, φιγουράρει στα must του καλοκαιριού, καθώς χάρη στην καθαρή βιταμίνη C που περιέχει μειώνει τις βλάβες που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούνται από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, και επαναφέρει τη λάμψη και την ομοιομορφία της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας χρήσεις του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα