Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μίλησε για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς αλλά και τη ζωή της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Είπε η Άντζελα Γκερέκου:

“Με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας,  προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά”,

Και πρόσθεσε:

“Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος”.

Για το μέλλον του ρόλου της στη «Γη της Ελιάς» σχολίασε:

«Μία ανατροπή του ρόλου μου στο τέλος. Η αρχοντική και θεωρητική εικόνα της Αθηνάς Νομικού ανατρέπεται και καλούμαι δραματουργικά να τσαλακώσω την εικόνα μου. Τον αγάπησα πολύ τον ρόλο μου αυτό, η Αθηνά κουβαλάει τις δικές της πληγές, δημιουργώντας το παζλ του χαρακτήρα τη. Η Αθηνά ανοίγει και κλείνει κύκλους στην ζωή της, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα