Σκέφτεστε το BOTOX; Δοκιμάστε πρώτα την Apple of Sodom advanced deep wrinkle cream της AHAVA και θα αναθεωρήσετε! 

Eίναι ό,τι πιο καινοτόμο έχει εμφανιστεί στην κοσμητολογία. Η Αdvanced Deep Wrinkle Cream είναι η προηγμένη  24ωρη ενυδατική κρέμα  λείανσης των ρυτίδων για ένα πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. 100% φυσική εναλλακτική του BOTOX , με σύνθεση βασισμένη στο φυτό Apple of Sodom, καταπολεμά τις ρυτίδες και εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές. Με την επαναστατική, κλινικά αποδεδειγμένη καινοτόμο πατέντα της AHAVA AOS ComplexTM, 100% εναλλακτικής λύσης φυσικού BOTOX, έρχεται να δώσει ορατά πιο νεανικό και σφριγηλό δέρμα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις !

Η AHAVA είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που εκμεταλλεύτηκε την αρχαία θεραπευτική δύναμη του φυτού Apple of Sodom το οποίο ευδοκιμεί στη χλωρίδα της Ερήμου της Νεκράς Θάλασσας και μεταφέρει όλα τα οφέλη του στον κόσμο της μοντέρνας κοσμετολογίας.

Μάθετε περισσότερα : https://bit.ly/2VhZ4LV

Βρίσκετε τα προϊόντα AHAVA σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Hondos Center και στα Attica.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Για την ημέρα της γυναίκας το In style και η AHAVA σας κάνουν το πιο όμορφο δώρο.

Σκέφτεστε το BOTOX; Λέμε όχι στις βελόνες ! Μια τυχερή κερδίζει την Apple of Sodom sleeping mask της AHAVA, αξίας 99 Ευρώ! Πρόκειται για θεραπεία σύσφιξης, λείανσης των ρυτίδων για ένα πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. 100% φυσική εναλλακτική του BOTOX, με σύνθεση βασισμένη στο φυτό Apple of Sodom.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπείτε στo facebook post ή στο instagram post του διαγωνισμού, και ακολουθήστε τις οδηγίες!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 9/3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 10/3.

Instafeed

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα