Πώς θα πετύχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών μέσα σε πέντε εύκολα βήματα
Instagram @fashiioncarpet

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν το σχήμα των ματιών, προσθέτουν βάθος και αναδεικνύουν το βλέμμα κάνοντας το σαγηνευτικό. Οπότε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην τα περιποιείσαι.

Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο για να επισκεφτείς την αισθητικό σου, είναι πάρα πολύ εύκολο να τα βγάλεις μόνη σου, απλά δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τόξο των φρυδιών.

Βήμα 1ο

Προετοιμασία

Πλύνε την επιδερμίδα σου και κάθισε σε ένα σημείο κοντά στο παράθυρο για να έχεις το σωστό φυσικό φως. Χρησιμοποίησε ένα μεσαίο καθρεφτάκι για να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια και ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών. Η αλήθεια είναι πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό τσιμπιδάκι, μιας και θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Βήμα 2ο

Όρισε το σχήμα τους.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις με το δάχτυλό σου το κόκκαλο των φρυδιών σου, μιας και αποτελεί έναν μπούσουλα, για να δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα. Τα φρύδια σου πρέπει να ακολουθούν το σχήμα που έχει το κόκκαλο στο συγκεκριμένο σημείο κι έτσι μπορείς να αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι τις τριχούλες που βρίσκονται εκτός σχήματος.

Βήμα 3ο

Σύγκρινε

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος και βγάζουμε το ένα φρύδι, συνεχίζουμε με το δεύτερο και στο τέλος συνειδητοποιούμε πως το σχήμα τους είναι διαφορετικό, με αποτέλεσμα να τα λεπταίνουμε περισσότερο απ’ ότι θέλουμε, μόνο και μόνο για να διορθώσουμε το σχήμα τους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσπάθησε να συγκρίνεις τα φρύδια σου. Μη ξεχνάς όμως πως τα φρύδια μας δεν είναι απολύτως ίδια μεταξύ τους. Συνεπώς προσπάθησε να κάνεις όσο πιο όμοια γίνεται.

Βήμα 4ο

Δώσε στα φρύδια σου το τέλειο σχήμα.

Στα 2/3 του φρυδιού σου δοκίμασε να βγάλεις μερικές παραπάνω τριχούλες -χωρίς βέβαια να το παρακάνεις. Προσπάθησε να σχηματίσεις μία καμπύλη που θα μοιάζει φυσική και δεν θα ξεφεύγει ιδιαίτερα από το κόκκαλο του φρυδιού.

Βήμα 5ο

Τόνισε το χρώμα τους

Χρησιμοποίησε μία mascara φρυδιών για να στρώσεις τη φορά των τριχών και ένα μολύβι στην κατάλληλη απόχρωση για να καλύψεις τα κενά που μπορεί να υπάρχουν και να δώσεις ένταση. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Προσπάθησε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα