Αυτό το hair trend θα το δοκιμάσουμε όλες μας τα Χριστούγεννα
Instagram @marksandspencer

Η δημιουργία του τέλειου party look την περίοδο των Χριστουγέννων είναι μία ολόκληρη ιεροτελεστία για εμάς τις γυναίκες. Πρέπει να αποφασίσεις τις θα φορέσεις, πως θα κάνεις το μακιγιάζ σου και φυσικά τα μαλλιά. Και μπορεί, οι περισσότερες από εμάς να στρέφουμε την προσοχή μας στα ρούχα και το μακιγιάζ μας, ωστόσο τα μαλλιά είναι εξίσου ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο.

Κάνοντας scroll down στο Instagram μάλιστα ξεχωρίσαμε ένα hair trend, το οποίο πρωταγωνίστησε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και έχει ήδη ενθουσιάσει όλες τις fashionistas. Ο λόγος για τις πέρλες. Και όχι δεν εννοούμε τις πέρλες σε κοσμήματα ή στα ρούχα μας, αλλά στα μαλλιά μας.

Πώς θα το πετύχεις;

Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα με υλικά για κοσμήματα ή κατασκευές. Εκεί θα βρεις σίγουρα πέρλες ή ακόμα και στρας, τα οποία δεν είναι ολοστρόγγυλα, αλλά έχουν μία πλατιά πλευρά.

Αφού έχεις επιλέξει το χτένισμα που θα κάνεις, όποιο και αν είναι αυτό, από μία ponytail ή χαλαρές μπούκλες μέχρι ίσια μαλλιά ή έναν κότσο, μπορείς να τοποθετήσεις τις πέρλες στα μαλλιά σου. Πώς;

Αρκεί να χρησιμοποιήσεις την κόλλα που έχεις για τις βλεφαρίδες. Τοποθέτησε μερική ποσότητα στην πλατιά πλευρά κάθε πέρλας και τοποθέτησε την στα μαλλιά σου.

Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα και φυσικά μην το παρακάνεις με την πυκνότητα. Στο τέλος ψέκασε τα μαλλιά σου με λακ για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Αυτό το πρωτότυπο hair trend είναι ιδανικό για τα χριστουγεννιάτικα parties, αλλά και τα ρεβεγιόν. Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσεις.

 

https://www.instagram.com/p/B5T8N6tgud-/

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα