Πώς θα πετύχεις τις τέλειες μπούκλες της Lily Collins από τη σειρά Emily in Paris
Instagram @emilyinparis

Τον τελευταίο καιρό, η νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Lily Collins, Emily in Paris, έχει ενθουσιάσει πολλές από εμάς. Μία Αμερικανίδα μετακομίζει στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, φορά υπέροχα σύνολα και γενικώς ζει μία περιπέτεια. Εκτός από τα ultra stylish σύνολα της όμως, η Emily στη σειρά έχει τέλειες μπούκλες που πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να πετύχουμε. Ευτυχώς για όλες μας βέβαια, η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ό,τι πιστεύουμε και εμείς να σου το αποδείξουμε. Συγκεντρώσαμε τέσσερα εύκολα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να πετύχεις το hairstyle της αγαπημένης σου πρωταγωνίστριας.

Βήμα 1

Βασικό και πρώτο βήμα για να πετύχεις τις τέλειες μπούκλες είναι αφού λούσεις τα μαλλιά σου να τα στεγνώσεις με το κεφάλι ανάποδα, ώστε αυτά να αποκτήσουν περισσότερο όγκο. Επίσης, φρόντισε να στεγνώσουν τέλεια και να μην είναι νωπά.

Βήμα 2

Για να δημιουργήσεις τις μπούκλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ένα ψαλίδι για μπούκλες είτε την ισιωτική σου. Εμείς θα σου προτείναμε τη δεύτερη επιλογή, αφού θα κάνει τις μπούκλες σου να φαίνονται πιο φυσικές και όχι τόσο στιλιζαρισμένες. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη, πιάσε μία μεγάλη τούφα μαλλιών, τύλιξε την από τη ρίζα στην ισιωτική και πήγαινε την σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι την άκρη της. Επανάλαβε τη διαδικασία σε όλα τα μαλλιά.

Βήμα 3

Τώρα ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις προϊόντα styling για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε λακ για υψηλό κράτημα και περίμενε μερικά λεπτά μέχρι αυτή να σταθεροποιηθεί για να προχωρήσεις στο επόμενο και τελευταίο βήμα.

Βήμα 4

Οι τέλειες μπούκλες είναι οι χαλασμένες μπούκλες. Για αυτό τον λόγο, αφού έχεις τελειώσει με την παραπάνω διαδικασία, χρειάζεται είτε να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου είτε μία χτένα και να ανοίξεις τις μπούκλες ώστε να φαίνονται πιο φυσικές και να μη φαίνονται τόσο στημένες. Αφού ολοοκληρώσεις και αυτό το βήμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πάλι λίγη λακ για να σταθεροποιήσεις ακόμα καλύτερα το αποτέλεσμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα