Ποιο είναι το σημείο που ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό
Instagram @thestylebungalow

Ευτυχώς για όλους μας, κάθε χρόνος που περνά, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την αξία που έχει το αντηλιακό και τείνει να μας γίνει συνήθεια το ότι δεν πρέπει να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς αυτό.

Καθώς λοιπόν έχουμε κάνει το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη σωτηρία και την προστασία της επιδερμίδας μας, έχει έρθει η στιγμή να προσέξουμε ακόμα και τις λεπτομέρειες. Εκτός από τη συχνότητα που θα πρέπει να ανανεώνουμε το αντηλιακό μας -δηλαδή τουλάχιστον ανά δύο ώρες και πάντα μετά από κάθε βουτιά- θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να το εφαρμόζουμε σε κάθε σημείο του σώματος και του προσώπου μας.

Υπάρχει μάλιστα ένα σημείο που οι πολλοί από εμάς ξεχνάμε να εφαρμόσουμε το αντηλιακό. Αυτό δεν είναι άλλο από τα αυτιά μας. Ναι, απλώνουμε ευλαβικά το αντηλιακό σε όλο το πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ, ξεχνώντας πολλές φορές πως και τα αυτιά μας χρειάζονται προστασία. Το αποτέλεσμα είναι πως μπορεί ακόμα και να καούμε.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείς να φύγεις από το σπίτι ή θα επισκεφτείς την αγαπημένη σου παραλία, μη ξεχάσεις να απλώσεις αντηλιακό στα αυτιά σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα