Ποια βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς πρέπει επειγόντως να δοκιμάσετε
βραβευμένα καλλυντικά για να δοκιμάσετε
Credit: Prix de Beaute

Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά μοναδικό στην κατηγορία beauty και wellness, τότε αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα βραβευμένα καλλυντικά που αντιπροσωπεύουν μία ξεχωριστή φιλοσοφία στο skincare.

Η μάρκα καλλυντικών για την οποία μιλάμε που ξεχώρισε πρόσφατα στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ είναι η Athonites. Τι καθιστά όμως τόσο ξεχωριστή αυτή τη μάρκα;

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας κάνουμε ένα νοερό ταξίδι στον Άγιο Όρος. Τη μαγευτική τοποθεσία που έχει ενώσει τη μοναστική παράδοση με τη θαυμαστή φύση για αιώνες. Αυτό το κομμάτι γης, πυκνά καταπράσινο, με δάση, ελαιώνες και αμπέλια, παραμένει άθικτο πάνω από 1200 χρόνια. Εύλογα λοιπόν είναι όχι μόνο μέρος της UNESCO αλλά και κληρονομιά του δικτύου NATURA 2000. Αν έχετε πάει σε αυτό το μαγικό μέρος, τότε ξέρετε ότι δε λέμε υπερβολές.

Αυτή η μοναδική τοποθεσία αποτέλεσε την έμπνευση για τα καλλυντικά Athonites. Οι Athonites δημιουργήθηκαν στο Όρος Άθως, από συνταγές που έχουν τα μοναστηριακά χειρόγραφα, σε βιβλιοθήκες αιώνων. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν καλύτερη υγεία, φυσική λάμψη και πλήρη ευεξία σε πρόσωπο και σώμα.

Εξειδικευμένοι φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και χημικοί επέλεξαν τα αθωνικά φυτά και βότανα που προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα και θεραπεία στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι 100% οργανικές πιστοποιημένες skincare συνθέσεις, με ξεχωριστά ενεργά συστατικά που προσφέρουν ισχυρή προστατευτική και αντιοξειδωτική δράση. Τα δοκιμάσαμε και μας εντυπωσίασαν! Η υφή τους είναι εκπληκτική, τα αρώματά τους υπέροχα, και τα αποτελέσματα τους είναι εντυπωσιακά.

Οι διακρίσεις

Οι Athonites απέσπασαν διακρίσεις σε τρεις σημαντικές κατηγορίες στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ. Ο θεσμός αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και έγκυρους διαγωνισμούς ομορφιάς στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να αναδεικνύει τα κορυφαία brands καλλυντικών, σύμφωνα με τους καταναλωτές και τους ειδικούς στην ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή που έγινε την Τρίτη 21/11 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, η εταιρία Athonites ξεχώρισε σε τρεις κατηγορίες:

•             Δερμοκαλλυντικά Περιποίησης Σώματος: Χρυσή διάκριση

Τα προϊόντα Athonites Invigorate & Cleanse Shower Gel και Vitalize & Hydrate Body Cream.

Τα προϊόντα Athonites Invigorate & Cleanse Shower Gel και Vitalize & Hydrate Body Cream.

•             Clean Cosmetics: Αργυρή διάκριση

Το hero προϊόν Athonites Protect & Rescue Precious Oil.

•             Ειδικό βραβείο – Νέα Ελληνικό brand όπου απέσπασε το αργυρό βραβείο για το συνολικό brand concept.

Ανακαλύψτε τα καλλυντικά Athonites και την ιστορία τους, στο https://athonites.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα