Περιποίηση: Τι είναι το skin streaming και πώς σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα
sskin streaming περιποίηση
Credits: 123RF

Κάντε τη ρουτίνα της περιποίησής σας πιο έξυπνη, όχι πιο δύσκολη, χάρη στο skin streaming. Είναι μία μέθοδος που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα — και παράλληλα εξασφαλίζει μία πιο λαμπερή, υγιή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Για κάποιους από εμάς, η πολυεπίπεδη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος είναι μία φυσιολογική και απολύτως απαραίτητη διαδικασία. Ωστόσο, σε πολλούς άλλους, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύπλοκο και ενίοτε βαρετό. Και η αλήθεια είναι ότι με τόσες τάσεις και καλλυντικά που κυκλοφορούν, είναι δύσκολο να επιλέξουμε τα σωστά.

Να σας συστήσουμε λοιπόν το skin streaming, μια τάση που κάνει τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος απλούστερη γλιτώνοντάς σας χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, όπως τονίζουν και οι ειδικοί, η απλοποιημένη beauty ρουτίνα με τις σωστές συνθέσεις σάς εξασφαλίζει την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος ή και το μακιγιάζ, πολλές φορές ισχύει ο κανόνας less is more. Αυτό πρεσβεύει το skin streaming.

Τι είναι το skinstreaming και πώς θα το εφαρμόσετε

Θεωρητικά, το skin streaming έχει σκοπό να καταστήσει τη ζωή σας πιο εύκολη και το δέρμα σας πιο υγιές. Με τις πολυεπίπεδες ρουτίνες περιποίησης που περιέχουν 7-8 βήματα, ολοένα περισσότεροι αντιμετωπίζουν ερεθισμούς χωρίς να γνωρίζουν ποια προϊόντα τους τα προκαλούν. Το skin streaming επιτρέπει τη χρήση λιγότερων προϊόντων (και, συνεπώς, μειώνει τις πιθανότητες ερεθισμών), ενώ παράλληλα προσφέρει τα ίδια οφέλη στο πρόσωπο!

Βάλτε στη σωστή σειρά την “ιερή τετράδα” των καλλυντικών της καθημερινής σας περιποίησης. Αυτά είναι τα εξής: Αντιηλιακό, αντιοξειδωτικό serum και ρετινόλη. Σε αυτά πρέπει επίσης να προσθέσετε ένα καλό καθαριστικό, το οποίο αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του skincare.

  • Καθαριστικό: Επιλέξτε μία ήπια σύνθεση και καθαρίζετε το πρόσωπο και τον λαιμό σας πρωί και βράδυ, ειδικά αν κάνετε μακιγιάζ.
  • Αντιοξειδωτικό: Έπειτα, προχωρήστε στο αντιοξειδωτικό serum της επιλογής σας. Ένα από τα καλύτερα ενεργά συστατικά του είναι η βιταμίνη C. Ένα ισχυρό συστατικό που φωτίζει την όψη, συμβάλλει στον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου.
  • Αντηλιακό: Το τελευταίο βήμα στην πρωϊνή ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να είναι οπωσδήποτε το αντηλιακό. Επιλέξτε ένα SPF τουλάχιστον 30, ακόμα και τον χειμώνα. Και αν θα είστε έξω όλη τη μέρα, ανανεώνετε την εφαρμογή του κάθε δύο ώρες.
  • Ρετινόλη: Αν είστε άνω των 35, εισάγετε στη βραδινή σας ρουτίνα ρετινόλη ή ένα ρετινοειδές, που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και μέρα με τη μέρα αποκαλύπτει μία πιο φρέσκια, πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Ποια είναι τα οφέλη του skin streaming

  • Καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών: Με το skin streaming μπορείτε να διαπιστώσετε αν το δέρμα σας είναι συμβατό με τα ενεργά συστατικά και αν τα απορροφά καλύτερα.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με το skin streaming όχι μόνο θα σας ευγνωμονεί το δέρμα σας, αλλά θα σας γλιτώσει μακροπρόθεσμα και πολλά χρήματα.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα