Ορίστε πώς θα προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τη θάλασσα το καλοκαίρι

Όλο το χρόνο ανυπομονούμε να έρθει η καλοκαιρινή σεζόν, είμαστε όμως έτοιμοι να απολαύσουμε τον ήλιο χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς με την υγεία των μαλλιών μας; Πόσες φορές δεν έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές απογοητευμένες από την κατάσταση των μαλλιών σας;  Όλοι γνωρίζουμε αρκετά ώστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ακτίνες UV, την αφυδάτωση, τις πανάδες και τις άλλες συνέπειες της απρόσεκτης έκθεσης στον ήλιο… Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά;

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κάνει τα μαλλιά ξηρά με αποτέλεσμα η επιφάνειά τους να γίνεται τραχιά, άγρια και τα μαλλιά να σπάνε πιο εύκολα. Το χρώμα ξεθωριάζει, η λάμψη χάνεται και γενικά τα μαλλιά αδυνατίζουν, με αποτέλεσμα να φαίνονται αδύναμα και άτονα. Πολλές από αυτές τις συνέπειες είναι παρόμοιες με αυτές που επηρεάζουν την επιδερμίδα μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

wella sun

Καθώς ο ήλιος του καλοκαιριού είναι τώρα πιο «δυνατός» από ποτέ, η σειρά Wella Professionals Sun υπόσχεται να αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά, ενυδατωμένα, με υγιή εμφάνιση και αναζωογονητικό άρωμα καλοκαιριού. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι προστατεύει τα μαλλιά σας κατά την έκθεση στον ήλιο και τα φροντίζει αμέσως μετά. Αν θέλετε λοιπόν να μην ταλαιπωρήσετε καθόλου τα μαλλιά σας φέτος στις διακοπές, μην παραλείψετε να βάλετε την ολοκληρωμένη αυτή σειρά στη βαλίτσα σας!

Διαβάστε επίσης:

Summer Beauty Routine: Τα προϊόντα με καρύδα που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας

Πριν πάτε διακοπές ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε αυτή τη μάσκα για να έχετε τα πιο απαλά πόδια

Με αυτά τα αντηλιακά λάδια θα αποκτήσετε πανεύκολα σοκολατένιο μαύρισμα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram