Όλες οι λεπτομέρειες για το hair styling στο fashion show της Μαίρης Κατράντζου

Η καλλιτεχνική ομάδα της Wella Professionals και οι κομμωτές του Wella Studio Athens ανέλαβαν την επιμέλεια του ξεχωριστού hair look των μοντέλων στο υπέρτατο fashion show της, ελληνικής καταγωγής, σχεδιάστριας Mary Katrantzou, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η σχεδιάστρια παρουσίασε μία SS20 collection εμπνευσμένη από την «φύση» της ελληνικής ιστορίας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του brand.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους παγκοσμίως, τον ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Ταυτόχρονα, η ξεχωριστή ευκαιρία εορτασμού 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ήταν η τέλεια συγκυρία ώστε οι 2 γυναίκες να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Μέρος των προσκλήσεων παραχωρήθηκαν στον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ έναντι δωρεάς.

Η σχεδιάστρια θέλησε να τιμήσει την καταγωγή της παρουσιάζοντας μια συλλογή από looks με διαφορετικές τεχνικές στα υφάσματα, με έμπνευση από τις τέχνες και την επιστήμη της εποχής που χτίστηκε ο ναός.

Το χτένισμα

Ένα look που μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα, ωστόσο μπορεί να «φορεθεί» όλο τον χρόνο. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά που μπορεί να ολοκληρώσει τόσο την καθημερινότητα μίας γυναίκας, όσο και μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Το εφέ του βρεγμένου σε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα, ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχημένα σε κάθε τύπο μαλλιών (ίσια, κυματιστά, ακόμη και μαλλιά με μπούκλες). Όσον αφορά το μήκος των μαλλιών, δεν υπάρχει περιορισμός. Είτε σε κοντέ καρέ ή σε μακριά μαλλιά, το wet look θα επιτευχθεί εξίσου εύκολα.

Για να επιτευχθεί το τέλειο wet look στα μαλλιά, χρησιμοποιήθηκαν 3 προϊόντα styling με δυνατό κράτημα & 1 εργαλείο styling επαγγελματικών επιδόσεων.

  • Wella Professionals EIMI Extra Volume Mousse
  • Wella Professionals EIMI Peral Styler
  • Wella Professionals EIMI Mystify Me Strong
  • ghd Air Professional Performance Hairdryer