Οι συμβουλές ομορφιάς που έχουν ανταλλάξει η Kate Moss με την κόρη της Lila Moss

ENT / SplashNews

Όταν μητέρα σου είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου για μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο. Η Lila Moss έχει ήδη αποδείξει πως η πορεία της στο modeling θα στεφθεί με επιτυχία, αφού στα 17 της έχει ήδη κλείσει μία τεράστια καμπάνια μακιγιάζ με την Marc Jacobs Beauty, ενώ έχει συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα περιοδικά και οίκους.

Instagram @lilamoss

Με αφορμή την καμπάνια της για το νέο Highliner Liquid-Gel Eyeliner της Marc Jacobs Beauty, η Lila μίλησε στο InStyle της Αμερικής, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις συμβουλές ομορφιάς που έχει ανταλλάξει με τη διάσημη μητέρα της.

«Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βάζω τέλεια eyeliner, αλλά είμαι πολύ καλή στο highlighter. Μία φορά παρατήρησα πως η μαμά μου το έβαζε εντελώς λάθος, οπότε έπρεπε να τη διορθώσω. Της έμαθα πώς να το εφαρμόζει στα σωστά σημεία του προσώπου. Εκείνη με τη σειρά της με έμαθε να γυρίζω τις βλεφαρίδες μου με το ψαλιδάκι. Πάντα χρησιμοποιούσε eyelash curler, αλλά παλαιότερα φοβόμουν να το δοκιμάσω», εξήγησε η Lila.

Εσείς τι συμβουλές ομορφιάς, tips και tricks έχετε μάθει από/στη μητέρα σας;