Οι skincare εμμονές της Jennifer Aniston που την κάνουν να δείχνει πολύ νεότερη από όσο είναι

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, η Jennifer Aniston είναι 50 ετών. Κάθε φορά που τη βλέπουμε μάλιστα δείχνει όλο και πιο όμορφη, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε πώς στο καλό τα καταφέρνει. Έχει κερδίσει το κοσμικό λαχείο; Το jackpot του DNA; Ή μήπως όλο αυτό εξηγείται από το γεγονός πως είναι celebrity και άρα έχει access στους καλύτερους δερματολόγους;

Τίποτα από τα παραπάνω όπως φαίνεται, αφού η Jennifer μόλις μίλησε στο αμερικάνικο InStyle και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα «μυστικά» της ομορφιάς της.

Συγκεκριμένα, η Jennifer αποκάλυψε πως έχει εμμονή με τη φροντίδα της επιδερμίδας της: «Νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως η μαμά μου μου είπε να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ ενυδατικές κρέμες όταν ήμουν 15. Χρησιμοποιώ προϊόντα Aveeno από όταν ήμουν έφηβη».

Επιπλέον, ορκίζεται στον χυμό σέλερι -πίνει ένα ποτήρι κάθε μέρα-, παίρνει συμπληρώματα διατροφής και χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία για μασάζ στο πρόσωπο. «Είναι υπέροχη αίσθηση να απλώνεις ένα έλαιο προσώπου και να κάνεις μασάζ».

Ακόμα και μία τόσο μεγάλη σταρ όμως έχει κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνει, όσον αφορά στο skincare. «Μεγαλώνοντας δεν ήμουν καλή με το αντηλιακό και το έχω μετανιώσει πικρά», δήλωσε. Πλέον φοράει καθημερινά μία κρέμα με υψηλό δείκτη SPF, ενώ προσέχει να μην κάθεται κάτω από τον ήλιο τις ώρες που ο ήλιος καίει.