Ο οίκος Molton Brown παρουσιάζει τη νέα συλλογή Milk Musk

O οίκος Molton Brown παρουσιάζει μια μοναδική ερμηνεία του αρώματος musk, ως μέρος του τολμηρού χαρακτήρα του οίκου, που έχει σκοπό να προκαλέσει τα πρότυπα της αρωματοποιίας. Σαν απαλό χάδι, η ασυνήθιστη νότα κορυφής milk περιτυλίγει το musk δημιουργώντας μια τρυφερή και απαλή αγκαλιά. Το γάλα είναι πολύτιμο συστατικό των αρωμάτων που ζωντανεύει έντονες μνήμες από την παιδική ηλικία και παραπέμπει στη γενική νοσταλγία της οικειότητας, καθώς είναι από τις πρώτες μυρωδιές που ανακαλύπτει ένα παιδί.

Ο οίκος Molton Brown αγκαλιάζοντας τολμηρά τις νέες τάσεις χρησιμοποιεί, ολοένα και πιο συχνά, σπάνια συστατικά για τη δημιουργία των αρωμάτων της.

Το αισθησιακό musk στις νότες καρδιάς, συνδυάζεται ιδανικά με το άρωμα γάλακτος. Ισχυρό και διακριτικό συνάμα, οι γήινες και οικίες μυρωδιές του είναι ιδανικές για την ισορροπία αλλά και την διάρκεια των συστατικών του.

Αναζωογονητικές νότες κορυφής από γλυκό αχλάδι και ροδάκινο, ισορροπούν την ένταση του αρώματος πούδρας. Άρωμα σανδαλόξυλου και πικάντικου tonka bean αποτυπώνονται σαν ένα ευαίσθητο άγγιγμα αιώνιας αγάπης. Το Eau de Parfum, “κεντημένο” με μια συμφωνία γάλακτος, ενισχύει την ήσυχη καρδιά του σπάνιου γκρίζου κεχριμπαριού ενώ δίνει μοντέρνο ύφος στην ανατολίτικη πλευρά του.

H Senior Perfumer Maïa Lernout μεταφέρει την κομψότητα της στην ιδιαίτερη αυτή αρωματική σύνθεση, καθώς και την αγάπη της για τη δημιουργία απροσδόκητων, αυθεντικών αρωμάτων.

H συλλογή αναδεικνύεται σε μια συλλεκτική συσκευασία που προσφέρει εμπειρία θαλπωρής σε όλες τις αισθήσεις. Το αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος παρουσιάζονται σε συσκευασίες από υλικά που χαρίζουν αίσθηση απαλότητας ενώ το αρωματικό κερί περικλείεται από ένα απαλό κεραμικό δοχείο διακοσμημένο με χρυσό 22 καρατιών. Η off white, ουδέτερη απόχρωση του ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο.

Μια καθαρή, χαλαρωτική συνένωση που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Απαλό. Χαλαρωτικό. Καθαρό.