Ο οίκος DIOR δεν σταματά να εμπνέεται από αξιοθαύμαστες γυναίκες

Courtesy of Dior

Ο οίκος DIOR & DIOR PARFUMS σε συνεργασία με την ηθοποιό Charlize Theron παρουσιάζουν τα πορτρέτα και τις ιστορίες αξιοθαύμαστων γυναικών για την καμπάνια #DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές γυναίκες, ο οίκος Dior προσκαλεί παθιασμένες γυναίκες να ρίξουν φως στις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Με την καμπάνια #Diorstandswithwomen #DiorChinup, ο οίκος Dior αποκαλύπτει δυνατές φωνές σε αυθεντικά φιλμ με αμεσότητα, που γιορτάζουν τη θηλυκότητα, συμβολίζοντας το θάρρος και την αυτοπεποίθηση.

Μια μυριάδα απελευθερωτικών εξομολογήσεων αποτυπώνει τις αξίες που θεωρούμε απαραίτητες, όπως η υπερηφάνεια, το μοίρασμα και η μετάδοση των εμπειριών. 

Η Natalie Portman, η Dilone, η Kim Yuna, η India Mahdavi, η Yara Shahidi, η Li BingBing και Leïla Slimani μοιράζονται τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους, ρίχνοντας φως στα ταξίδια τους, καθώς και τις προκλήσεις που διαμόρφωσαν το πεπρωμένο τους. Με υπερηφάνεια και δύναμη, μεταφέρουν τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες τους με συναίσθημα και ειλικρίνεια στην κάμερα. Ως γυναίκες και για τις υπόλοιπες γυναίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=5XcTzRXW9_8&list=PL5qu-P1FGOf_b_IO7CUXrwpLXjN8W1EjD&index=2

Χάρη στις νέες ιστορίες #Diorstandswithwomen #Diorchinup, ο οίκος Dior συνεχίζει τη δράση του με το CTAOP, το ίδρυμα της Charlize Theron που δημιουργήθηκε 2007, για να υποστηρίξει ένα δίκτυο εκπαιδευτικών οργανώσεων που συνεργάζονται με νέους ανθρώπους σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ενθαρρύνοντάς τους να προστατεύσουν την υγεία τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους.

Μαζί με τη Charlize Theron, ο Dior δεσμεύτηκε συγκεκριμένα, με την πρώτη σειρά βίντεο πορτρέτων #Diorstandswithwomen #DiorChinUp, να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των νέων που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα υποτροφιών CTAOP Youth Leadership, σε συνεργασία με το κέντρο UCLA για την Παγκόσμια Υγεία και την Εκπαίδευση. Ο στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελλοντικούς «ηγέτες», που συχνά είναι νεαρές γυναίκες.

https://www.youtube.com/watch?v=IW3NaCopCnw