Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο επίσημος hair colorist της L’Oréal Paris

Έχοντας πάντα σαν μότο του το να είσαι ερωτευμένος με αυτό που κάνεις, ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο πιο αναγνωρισμένος hair colorist, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Μόνο μια επίσκεψη στα γραφεία μας αρκεί για να σας πούμε όλοι εδώ ότι ο Νικόλας είναι ο μόνος άνθρωπος τον οποίο εμπιστευόμαστε τυφλά για κάθε μας αλλαγή στα μαλλιά.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών μόδας, διακεκριμένους Έλληνες και ξένους φωτογράφους, ενώ επιμελείται εδώ και χρόνια τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος. Η αρχιτεκτονική και η ζωγραφική αποτελούν για εκείνον πηγή έμπνευσης, καθώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά του ως μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης. Δημιουργεί μόδα, θέτει νέες τάσεις, ενώ στόχος του είναι πάντα το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα πάνω σε δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Και φυσικά το καταφέρνει.

Ακόμα κι αν δεν μένετε στην Αθήνα, όπου θα είχατε την ευκαιρία να τον επισκεφθείτε, τώρα μέσω της συνεργασίας του αυτής μπορείτε να έχετε υπέροχο χρώμα με επαγγελματικό αποτέλεσμα με τις βαφές της L’Oréal Paris, Excellence, μόνες σας στο σπίτι.

Ο ίδιος ο Νικόλας πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος (ίσως περισσότερο κι από εμάς) για την συνεργασία του με το μυθικό αυτό brand, χαρακτηρίζοντας την πρόταση που του έκανε ο Γιώργος Κοντάκος (Marketing Director της L’Oréal Paris) ως την μεγαλύτερη τιμή, ενώ το γεγονός πως η «είσοδος» του συνέπεσε με αυτήν της «απόλυτης personas στην χώρα» Ελένης Μενεγάκη είναι αυτό που τον έκανε να βγάλει από την to do λίστα του μια συνεργασία-όνειρο. «Η φιλοσοφία της L’Oréal Paris μου ταιριάζει απόλυτα, γιατί σέβεται κάθε τύπο γυναίκας και τον αναδεικνύει, δεν προσπαθεί να την αλλάξει», μας είπε αποκλειστικά και μας έκανε να μην μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο οι πρώτες βαφές που φέρουν την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης:

L’Oreal Paris: Αυτά είναι τα πινέλα που δεν θ’ αποχωριστείτε από εδώ και πέρα

Η νέα σεζόν απαιτεί contouring και στα φρύδια

Ποιο είναι το ξανθό της Ελένης Μενεγάκη; Σας αποκαλύπτουμε το μυστικό!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram