Το celestial μανικιούρ είναι το κάτι άλλο για τις γιορτές
Credit:Wendy/ Instagram

Το “celestial” nail art έχει κατακτήσει το Instagram. Πρόκειται για το μανικιούρ που φέρνει τον ουρανό στα χέρια σας. Σχεδιασμένα αστέρια, φεγγάρια και άλλοι αστρικοί συνδυασμοί είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Τα celestial νύχια είναι μια υπέροχη εναλλακτική για εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά Χριστουγεννιάτικα μανικιούρ, αλλά εξίσου festive και εντυπωσιακά.

Μπορείτε να τα δείτε πάνω σε μια απλή διάφανη βάση, σε μια πιο έντονη απόχρωση, ακόμα και συνδυασμένα με περίτεχνη τεχνική. Γενικότερα είναι ένα μανικιούρ που βγαίνει σε πάρα πολλές εκδοχές!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα “celestial” μανικιούρ για εσάς που θέλετε να τα δοκιμάσετε στο σπίτι, αλλά και για εσάς που προτιμάτε να τραβήξετε ένα screenshot του σχεδίου που σας ενέπνευσε περισσότερο για το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon.

Χρυσές λεπτομέρειες

Κι όμως, αυτή είναι η πιο μινιμαλιστική εκδοχή του! Ένα πολύ παλ σχεδόν ημιδιαφανές βερνίκι για βάση επιτρέπει στις χρυσές “αστρικές” λεπτομέρειες να λάμψουν.

Ασημί γαλλικό

Οι μεταλλικές λεπτομέριες και το glittery γαλλικό δίνουν στο celestial μανικιούρ μια πιο glam και εορταστική διάθεση!

Χρυσό glitter σε μαύρο φόντο

Το μαύρο βερνίκι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις χρυσές λεπτομέρειες και το μανικιούρ μοιάζει magic. Το χρυσό glitter το απογειώνει!

Πράσινο γαλλικό

Χρησιμοποιήστε πράσινη ή κόκκινη απόχρωση για να δημιουργήσετε ένα εξίσου τέλειο γαλλικό αστρικό μανικιούρ με Χριστουγεννιάτικη εσάνς.

Βελούδινη αίσθηση

Τα velvet nails σε συνδυασμό με τα υπέροχα χρυσά σχέδια απογειώνουν το μανικιούρ. Το μωβ βερνίκι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο εδώ καθώς το αναδεικνύει όσο τίποτα άλλο.

Ασημί λεπτομέρειες σε σκούρο μπλε φόντο

Το βαθύ navy χρώμα και τα ασημί μεταλλικά σχέδια είναι ο ορισμός του αστρικού μανικιούρ. Είναι υπέροχο για εσάς που θέλετε πάντα κάτι πιο διαφορετικό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα