Μπέτυ Βαλάση: “Όταν αρρώστησε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι” λέει ο γιος της σπουδαίας ηθοποιού

Ο γιος της Μπέτυς Βαλάση, Νικόλας Μανισσάλι, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, η σπουδαία ηθοποιός αλλά και στους ανθρώπους που «εξαφανίστηκαν» από κοντά τους.

«Από τότε που αρρώστησε, είναι εξαφανισμένοι όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Μανισσάλι. Αρνιόταν την τροφή, με το ζόρι έτρωγε. Ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι, κοιτούσε το ταβάνι ή χάζευε την τηλεόραση. Την είχα εδώ κι ήμουν φροντιστής της, ενάμισι χρόνο. Πολύ δύσκολο”.

Ο γιος της Μπέτυς Βαλάση έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος συνδέεται φιλικά με την οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια. «Κάποια στιγμή πήρα τον Δημήτρη και του είπα αν θέλεις να δεις τη φίλη σου πριν το χάσει, έλα. Ένα βράδυ κάθισε εδώ και τα ήπιανε. Μετά από αυτό, όταν άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, μου είπε ότι θα τη βάλουμε σε ένα χώρο που έχουμε για δικούς μας ανθρώπους, που χρειάζονται φροντίδα με ιατρικό προσωπικό».

«Από τότε που η Μπέτυ αρρώστησε, κανένας μα κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον. Όλοι εξαφανισμένοι. Αγωνίζεται. Με όλη την δυσκολία που έχει αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι κερδίζει την κάθε μέρα» εξομολογήθηκε ο Νικόλας Μανισσάλι.

Η Μπέτυ Βαλάση υποδύθηκε τη Λωξάντρα με μεγάλη επιτυχία

Η “Λωξάντρα” ήταν ο ρόλος ζωής για την Μπέτυ Βαλάση, σε μία σειρά που είχε τεράστια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό της εποχής. Η εγγονή της, Μαρία Ιορδανίδου, έγραψε σε βιβλίο τη ζωή της, η οποία μεταφέρθηκε στην τηλεόραση σε σειρά της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ρόλο διεκδίκησαν τότε αρκετά γνωστά ονόματα, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Μάρθα Βούρτση και η Καίτη Λαμπροπούλου.

Η Λωξάντρα είναι η τελευταία ασπρόμαυρη σειρά της ΕΡΤ και μία από τις ελάχιστες που έχουν διασωθεί ακέραιες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα