Η τεχνική του slugging περνάει και στα νύχια!
instagram.com/harrietwestmoreland

Πιθανότατα να έχετε ακούσει τον όρο “slugging” ως beauty hack, για την περιποίηση της επιδερμίδας, και πρόσφατα και των μαλλιών. Έχετε όμως ακούσει για το “slugging” των νυχιών;

Ας κάνουμε λοιπόν, μία μικρή ανακεφαλαίωση: Το slugging περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός παχύρρευστου προϊόντος, κυρίως της βαζελίνης, πάνω από τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης για ένα έξτρα στρώμα ενυδάτωσης, αλλά και για να σφραγίσετε τα προϊόντα αυτά, καλύτερα.  

Το nail slugging μόλις γίνεται viral στο TikTok, ως θεραπεία για πιο υγιή και δυνατά νύχια, ενώ λέγεται ότι διαχειρίζεται εύκολα και πετσάκια.

@lovefreshpaint Been doing this for years, didn’t know it had a name 😅 #nailcare #slugging #nailinspo #fypシ #foryou #CloroxMistChallenge #nails ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Συγκεκριμένα, μ’ ένα κλικ στο hashtag #nailslugging, μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία.

Για τα πάρετε τα πλήρη οφέλη της θεραπείας αυτής, προτιμήστε να εφαρμόσετε τον προτεινόμενο συνδυασμό το βράδυ πριν κοιμηθείτε, ώστε να απορροφηθούν και να δράσουν τα προϊόντα καλύτερα.

Για μία πιο light εκδοχή του nail slugging, μπορείτε μέσα στην ημέρα να εφαρμόσετε το λαδάκι νυχιών σας και μία ενυδατική κρέμα χεριών και you’re good to go!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα