Μιλήσαμε με το Νικόλα Βιλλιώτη για τα μαλλιά της Kim Kardashian…

H Kim Kardashian έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των μαλλιών της που «έσπασαν» το internet περισσότερο από ότι τα οπίσθιά της. Εμείς δηλώσαμε πως μας αρέσει η αλλαγή αλλά θελήσαμε να μιλήσουμε και με τον πλέον ειδικό του χρώματος, τον ένα, τον μαγικό Νικόλα Βιλλιώτη ώστε να έχουμε και την άποψη ενός expert επάνω στο θέμα και σα να μας άλλαξε γνώμη…

Πήραμε αυτή την απόφαση γιατί είναι λογικό, πολλές μελαχρινές να μπουν στον πειρασμό να κάνουν μια τόσο δραστική αλλαγή αφού είδαν πως γίνεται. Πόσο δύσκολο και πόσο επικίνδυνο για τα μαλλιά είναι όμως; Ο Νικόλας απάντησε σε όλες μας τις απορίες και μας έκανε να καταλάβουμε πολλά.

kim kardashian platine homepage image

«Όχι δεν μου αρέσει καθόλου» ήταν η πρώτη φράση του όταν τον ρωτήσαμε για τα νέα πλατινέ μαλλιά της και συνέχισε: «Το δεύτερο χρώμα μάλιστα είναι ακόμα χειρότερο από το πρώτο. Το πρώτο είχε ελάχιστο χρυσό, κάτι που να θυμίζει φυσικό. Είναι εντελώς αντίθετο με την παλέτα της, δεν της ταιριάζει καθόλου. Διαφωνώ». Γιατί διαφώνησε τόσο κατηγορηματικά όμως; Σίγουρα είναι μια fashion forward επιλογή… «Θα σου εξηγήσω τι χρειάζεται για να γίνει αυτό το χρώμα και ίσως τότε βγάλεις το fashion forward από την εξίσωση» είπε στη Χριστίνα Χρόνη και άρχισε να εξηγεί…

kim kardashian instagram platine mallia kommotis

«Αρχικά να σου πω πως το χρώμα αυτό είναι σχεδόν αδύνατο σε βαμμένα μαύρα μαλλιά. Η Kim πρέπει να είχε είτε φυσικά μαλλιά είτε βαμμένα στο ύψος του 5 που και σε αυτή την περίπτωση είναι δύσκολο αλλά 3 φορές πιο δύσκολο από ότι αν είχε φυσικά μαλλιά. Η διαδικασία του ξανοίγματος, του ντεκαπάζ αν θες,  ενός τόσο σκούρου χρώματος λοιπόν ξεκινά σταδιακά από τις άκρες, έπειτα στα μήκη και τέλος στη ρίζα. Ξεκινάμε με χαμηλή δύναμη οξυζενέ και αυξάνουμε σταδιακά. Πρέπει να σου τονίσω εδώ το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για τα μαλλιά αλλά και για το δέρμα του κεφαλιού. Κανονικά, μείγμα με τέτοιο ύψος οξυζενέ που χρειάζεται για να ανοίξει τα βαμμένα σκούρα μαλλιά απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τη ρίζα, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και έγκαυμα» κι έτσι εξηγείται το γιατί η Kim δεν κατάφερε το τελείως λευκό με μια προσπάθεια αλλά έπρεπε να περάσει άλλες 3 ώρες στο κομμωτήριο.

kim_kardashian_platine xoristra stoplai

«Μετά το ξάνοιγμα γίνονται κάποια ρεφλέ σε ιριζέ ή σαντρέ τόνους που εξουδετερώνουν το χρυσό και επαναφέρουν τη φυσικότητα ως ένα βαθμό και μετά έρχεται το κούρεμα. Η Kim κουρεύτηκε μια φορά, φαίνεται από τις άκρες της ότι δεν τα κούρεψε μετά τη δεύτερη βαφή. Το κούρεμα είναι απαραίτητο καθώς ένα τεράστιο μέρος από τα μήκη καταστρέφεται από το τόσο βίαιο αποχρωματισμό. Είναι απαραίτητο για τη υγεία των μαλλιών».

kim kardashian akoma pio platine

«Δεν μπορώ να σου τονίζω αρκετά το ποιοτικό κόστος που έχει στα μαλλιά αυτή η διαδικασία. Είναι τεράστιο και τόσο επικίνδυνο. Επικίνδυνο για αλλεργίες και ένας πόνος, μεγάλος πόνος που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο. Το αποτέλεσμα σε μια μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα όπως της Kim είναι αφύσικο, δεν είναι elegant και δεν είναι fashionable σε καμία περίπτωση. Ναι, τα μαλλιά μας πλέον είναι σαν αξεσουάρ αλλά είναι υγεία και η διαδικασία που σου περιέγραψα είναι σαν να βάζεις ένα ολομέταξο πουκάμισο στο πλυντήριο. Στους 90 βαθμούς. Με χλωρίνη». Αν έρθει κάποια μελαχρινή και σου το ζητήσει; Θα το κάνεις; Τον ρωτήσαμε…

nikolas-villiotis-color-expert-antavgeies kastanes kastana mallia balayage babylights

«Σαφέστατα όχι. Θέλω να κάνω τις πελάτισσές μου ομορφότερες και να προστατεύω την υγεία των μαλλιών τους. Αν κάποια θέλει να το κάνει αυτό σίγουρα δεν πρέπει να απευθυνθεί σε εμένα. Μην με παρεξηγήσεις, δεν έχω κάτι ενάντια στο πλατινέ. Αντιθέτως, μου αρέσει και δεν έχω αντίρρηση στο να γίνεται όταν η βάση είναι κατάλληλη. Όταν τα μαλλιά μπορούν να ανοίξουν τόσο χωρίς να καταστραφούν και όταν η επιδερμίδα έχει την κατάλληλη απόχρωση. Η Kim θέλησε να βάψει τα μαλλιά της για εντυπωσιασμό αλλά στην πορεία θα χρειαστεί τρέσσες για να συνεχίσει να εντυπωσιάζει».

Αν λοιπόν είστε μελαχρινή σαν την Kim και σας έβαλε σε πειρασμό ξανασκεφτείτε το και FYI επειδή όντως τον ρωτήσαμε για τον πόνο που ανέφερε… απλά δεν θέλετε να ξέρετε.

Δείτε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα τα χτενίσματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ελληνικό τελικό της Eurovision από το Νικόλα Βιλλιώτη

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Νικόλας Βιλλιώτης και η Garnier απαντούν σε όλες σας τις ερωτήσεις

5 Πράγματα που έμαθα κάνοντας πολλή παρέα με το Νικόλα Βιλλιώτη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram