Μια σειρά μακιγιάζ της MAC που θα μας κάνει να μοιάζουμε με την Angelina Jolie

Lana Del Rey – Once Upon A Dream

«Maleficent» ονομάζεται η μέχρι τώρα άγνωστη ιστορία της πιο εικονικής κακιάς του Disney από την «Ωραία κοιμωμένη». Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie στο ρόλο της Maleficent, μας διηγείται τα γεγονότα που έκαναν την καρδιά της πέτρα και την ώθησαν να καταραστεί τη μικρή Aurora.

MAC MALEFICENT MAKEUP RANGE

Μυστηριώδης, μεγαλειώδης και πολύ παρεξηγημένη, η Maleficent ενέπνευσε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή μακιγιάζ, ειδικά σχεδιασμένη (από τα χρώματα ως και το packaging) ώστε να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές, σκοτεινές μάγισσες. Η Maleficent είναι τόσο θαυμαστή για τη διαχρονική της φινέτσα όσο είναι και μισητή για τον φόβο που έχει προκαλέσει σε μικρές πριγκίπισσες χρόνια τώρα. Αυτό το είδωλο έγινε πηγή έμπνευσης για μαγευτικές προϊόντα προσώπου,  ματιών, χειλιών και νυχιών που θα βάλουν τέλος στα.. beauty sleeps.

MAC MALEFICENT STAR PRODUCTS

Τα αγαπημένα του InStyle.gr:  Πούδρα, Beauty Powder. Κραγιόν, True Love’s Kiss. Βερνίκι νυχιών, Uninvited.
MAC, τηλ. 210 3258260

Η μαγεία όμως δεν σταματά εδώ. Η MAC και ο Special Effects makeup artist Rick Baker, είναι υπεύθυνοι για ολόκληρο το μακιγιάζ της ταινίας και ιδιαίτερα αυτό της εκθαμβωτικής Angelina Jolie. Ήταν τόσο πειστικό μάλιστα, που κανένα παιδί-ηθοποιός δεν άντεχε να παίξει απέναντι στην Angelina κι έτσι η παραγωγή επέλεξε την κόρη της Angelina και του Brad Vivienne αφού ήταν η μόνη που δεν φοβόταν τη μαμά της.

Ακούστε παρακάτω το remake του original τραγουδιού της Ωραίας Κοιμωμένης «Once Upon a Dream» που η Lana Del Rey διασκέυασε για την ταινία και γνωρίστε τη «δηλητηριώδη» συλλογή στα καταστήματα MAC.

Δείτε ακόμα:
Δείτε την κόρη της Angelina Jolie να πρωταγωνιστεί στο Maleficent
H κόρη της Angelina Jolie είναι η μόνη που δεν τη φοβάται ως «Maleficent»
Το InStyle έρχεται εντελώς δωρεάν στο iPad!