H κόρη της Angelina Jolie είναι η μόνη που δεν τη φοβάται ως «Maleficent»
#t=35
Δείτε το trailer όπου φαίνεται η συμμετοχή της Vivienne

Η είδηση ότι η Angelina Jolie πρόκειται να ενσαρκώσει την αγαπημένη μας κακιά της Disney, Maleficent, έλαβε και θετικές και αρνητικές αντιδράσεις. Αρνητικές κυρίως από τα μικρά παιδιά, και πιο συγκεκριμένα τα παιδιά που πέρασαν από casting προκειμένου να ενσαρκώσουν την πριγκίπισσα Aurora σε παιδική ηλικία.

Έτσι, το κενό κλήθηκε να καλύψει η πανέμορφη κόρη του ζεύγους Brangelina, Vivienne, αφού ήταν η μόνη που δε φοβήθηκε στη θέα της μαμάς της με την αμφίεση της μοχθηρής μάγισσας.

Η ίδια η Angelina δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε πως είναι διασκεδαστικό να συμμετέχουν τα παιδιά μας στις ταινίες, όχι όμως σαν κανονικοί ηθοποιοί. Εγώ και ο Brad δε θα θέλαμε κάτι τέτοιο. Επίσης, κανένα άλλο παιδάκι 5 ετών δε με πλησίαζε με αυτά τα κέρατα και τα ρούχα, επομένως έπρεπε να βρούμε κάποιο που με συμπαθούσε και δε θα με φοβόταν. Έτσι, επιλέξαμε τη Viv».

Μη νομίζετε όμως ότι όλα τα παιδιά της Angelina είχαν την ίδια αντίδραση. Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Όταν με πρωτοείδε ο Pax, έτρεξε μακριά αναστατωμένος. Εγώ νόμιζα ότι έκανα πλάκα και έτσι άρχισα να τον κυνηγάω μέχρι που έβαλε τα κλάματα». Παρ’ όλα αυτά, και ο Pax και η Zahara ξεπέρασαν τον αρχικό φόβο τους και τελικά έχουν ένα μικρό πέρασμα από την ταινία. «Λόγω του ρόλου μου έπρεπε να κινούμαι δίπλα τους δείχνοντας πολύ κακιά – φυσικά ήθελα να σταματήσω και να τους κλείσω το μάτι», δήλωσε η Angelina. Μια τυπική, κλασική οικογένεια, δε νομίζετε;

Διαβάστε ακόμα: Megan Fox: Δείτε το φιλανθρωπικό βίντεο με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα