Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε αν σας πηγαίνει ένα κραγιόν χωρίς να το δοκιμάσετε στα χείλη σας

Pixelformula

Pixel Formula

Αν υπάρχει ένα προϊόν που δεν ζούμε χωρίς να φοράμε καθημερινά στο γραφείο του InStyle, αυτό είναι το κραγιόν. Όσα και να έχουμε, θέλουμε περισσότερα και όσο περισσότερα αποκτούμε μας κάνουν να καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: η σωστή απόχρωση μπορεί να μας απογειώσει και η λάθος να μας «σκοτώσει» στη στιγμή.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όταν στα καταστήματα υπάρχει μόνο ένα tester; Φυσικά και δεν είναι καλό να απλώσουμε κατευθείαν το χρώμα πάνω στα χείλη μας για λόγους υγιεινής, οπότε συνήθως απλά τεστάρουμε τις αποχρώσεις στο  επάνω μέρος του χεριού.

Όπως αποκάλυψε η celebrity makeup artist Rae Morris, αυτός ο τρόπος είναι δεν είναι σωστός, αφού η απόχρωση της επιδερμίδας σε αυτή την περιοχή είναι διαφορετική από εκείνη γύρω από τα χείλη. «Αν θέλετε να δείτε πώς “γράφει” το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας, βάλτε λίγη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας, που είναι πάντα λίγο πιο ροζ, άρα κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου. Για αρχή, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και έπειτα λίγο παραπάνω. Αν σας αρέσει, τότε έχετε κάνει μια σωστή επιλογή, αν όχι τότε καλύτερα να το αφήσετε και να διαλέξετε ένα άλλο».

Μερικά από τα αγαπημένα μας κραγιόν αυτό το διάστημα

Korres, Morello Matte Lipstick, απόχρωση Sweet Chili (Διαθέσιμο τον Μάρτιο 2019)

Sephora, Cream Lip Stain, απόχρωση Blackberry sorbet

Urban Decay, Vice Lipstick, απόχρωση F-Bomb

Estee Lauder, Pure Color Envy Sculpting Lipstick by Violette, απόχρωση Vin Noir

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram