Δύο κινήσεις-ματ που θα σταματήσουν τα μαλλιά σας από το να ηλεκτρίζονται
Pixelformula

Με το κρύο να γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό αυτές τις μέρες, ίσως έχετε παρατηρήσει πως τα μαλλιά σας αποκτούν τη δική τους ζωή. Όχι, δεν μιλάμε μόνο για το φριζάρισμα, αλλά και για τον στατικό ηλεκτρισμό που κάνει τα μαλλιά να σχηματίζουν ένα ωραιότατο συννεφάκι γύρω από το κεφάλι σας.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν δύο επιφάνειες τρίβονται μεταξύ τους, τα ηλεκτρόνια μεταφέρονται από την μια στην άλλη. Δεδομένου όμως ότι τα στεγνά μαλλιά δεν είναι καλοί αγωγοί ηλεκτρισμού τα ηλεκτρόνια κάθονται στην επιφάνειά τους και… κάνουν πάρτι. Το πάρτι αυτό κάνει τα μαλλιά σας να σηκώνονται και να παίρνουν ζωή. Όταν ήμασταν παιδιά ίσως είχε πλάκα, στα επαγγελματικά μας ραντεβού όχι και τόσο. Οι λύσεις είναι δύο και –thank god- είναι αποτελεσματικές συνήθως.

Αρχικά αφήστε κάτω την βούρτσα, αφού όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει κάνει τα πράγματα χειρότερα. Χτενιστείτε με μια πλαστική χτένα και αμέσως μετά το χτένισμα περάστε μια σταγόνα λάδι στα μαλλιά σας. Με αυτό τον τρόπο θα τα ενυδατώσετε και ο στατικός ηλεκτρισμός θα εξαφανιστεί.

Huile Prodigieuse Rich, Nuxe

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα