Μαρία Μπεκατώρου: Βρήκαμε τα οικονομικά, σταθερά κραγιόν που δεν αποχωρίζεται αυτή τη σεζόν

Αποκλείεται μέχρι τώρα να μην έχετε έστω και ένα υγρό κραγιόν στη συλλογή σας, οπότε α-πο-κλεί-ε-ται να μην ξέρετε πως αν και είναι πολύ σταθερά, τα περισσότερα ξεραίνουν απίστευτα τα χείλη. Η Μαρία Μπεκατώρου –και εμείς, που την δοκιμάσαμε πρόσφατα- ανακάλυψε και μοιράζεται μαζί μας μία νέα συλλογή υγρών κραγιόν με πλούσιο χρώμα που διαρκεί, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν. Κι όμως, να που γίνεται!

Τα νέα Liquid Lip Lacquer από τη σειρά Mark. της Avon κυκλοφορούν σε 20 υπέροχες αποχρώσεις, με ματ ή glossy υφή, για να βρείτε ακριβώς αυτά που σας ταιριάζουν. Το χρώμα είναι πλούσιο με πολύ έντονη απόδοση, μένει σταθερό και φυσικά το σημαντικότερο: δεν αφυδατώνει τα χείλη. Plus: Το καινοτόμο απλικατέρ του σε σχήμα διαμαντιού σχηματίζει τα χείλη σας με ένα μόνο πέρασμα γεμάτο χρώμα, οπότε δεν χρειάζεστε μολύβι για να το εφαρμόσετε.

prod_1189270_2_613x613Α, δεν σας είπαμε το καλύτερο: τα Liquid Lip Lacquer είναι άκρως οικονομικά, αφού θα σας στοιχίσουν μόλις € 14,90 το κάθε ένα. Το μόνο «δύσκολο» της υπόθεσης είναι πως θα θέλετε να τα αποκτήσετε ΟΛΑ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram