Το “Underpainting” είναι η νέα makeup εμμονή των TikTokers
Credit: Patrick Ta/ Instagram

Το “Underpainting” είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό στους κύκλους των makeup artists, αλλά στην TikTok κοινότητα πρόκειται για κάτι τελείως καινούργιο. 

Τι είναι το “Underpainting”;

Είναι μια τεχνική κατά την οποία προιόντα makeup όπως ρουζ, bronzer και concealer εφαρμόζονται πριν το foundation. Αυτή η αντισυμβατική σειρά τοποθέτησής τους κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας να φαίνεται πολύ πιο φυσική, παρότι έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά προϊόντα.

Πώς θα δημιουργήσετε ένα “Underpainting” makeup look;

Είναι πραγματικά μια από τις πιο εύκολες τεχνικές μακιγιάζ. Υιοθετήστε την, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα σας όπως θα κάνατε συνήθως. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα και ένα primer για άψογη βάση. Αυτό είναι άλλωστε και το κλειδί για αναδείξετε καλύτερα τη συγκεκριμένη τάση.

Στη συνέχεια, μ’ ένα μικρό πινέλο καλύψτε τοπικά με concealer τυχόν ατέλειες, ερυθρότητα ή μαύρους κύκλους. Έπειτα, εφαρμόστε το bronzer, το ρουζ και το highlighter και αναμείξτε τα μ’ ένα πινέλο ή και με τα δάχτυλά σας.

Τέλος, περάστε ένα ανάλαφρο foundation, προκειμένου να μπορέσουν να αναδειχθούν τα υπόλοιπα προϊόντα κι απλώστε το με ταμποναριστές κινήσεις. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ φυσικό και αξιοσημείωτα λαμπερό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα