Brad William Henke: Πέθανε στα 56 του ο ηθοποιός του “Orange Is the New Black”
Credit: Brad William Henke/Instagram

Στα 56 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς “Orange Is the New Black”, Brad William Henke.

Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Henke είπαν στο TMZ ότι ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του, αν και η αιτία θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Πάντως, τον Ιούνιο του 2021 είχε αποκαλύψει την περιπέτεια υγείας του. Σε ανάρτησή του στο instagram είχε σημειώσει ότι έκανε δύο στεντ στην καρδιά και πως αφαιρέθηκε ένας όγκος από τη σπλήνα και το μισό πάγκρεας σε μέγεθος μπάλας γκολφ, αλλά δεν ήταν καρκίνο. Επεσήμανε ότι η καρδιά του δεν είχε κάποιο πρόβλημα και πως μπορεί να επανέλθει στη γυμναστική του ρουτίνα σε τρεις εβδομάδες.

Ο Henke είναι ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως δεσμοφύλακας στη σειρά “Orange Is the New Black”, η οποία προβαλλόταν για επτά σεζόν στο Netflix από το 2013 έως το 2019. Ο σταρ ήταν στη σκηνή όπου βλέπουμε να σκοτώνεται η Poussey Washington, την οποία υποδυόταν η Samira Wiley, και η οποία θεωρείται μία από τις σημαντικότερες στιγμές της σειράς του Netflix.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του NFL μπήκε στον χώρο του θεάματος αφού αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 1994 έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς. Είχε εμφανιστεί στις σειρές “Justified,” “Lost”, “ER”, “CSI”, “Judging Amy”, “Crossing Jordan”, “Dexter” και “Chicago Hope.” Επίσης είχε συμμετάσχει και σε ταινίες, όπως οι “Pacific Rim” και “World Trade Center” μεταξύ άλλων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα