Θέλετε να κάνετε “κοψίματα” σε στρογγυλό πρόσωπο; Υιοθετήστε τις συμβουλές!
photos by instagram.com/annehathaway/

Το στρογγυλό πρόσωπο έχει συνήθως μια γλύκα. Εντοπίστε πάντα το ωραίο σ’ αυτό που νομίζετε ότι σας εμποδίζει να δημιουργήσετε.

Δημιουργήστε πρώτα στο μυαλό σας τις πεποιθήσεις ότι όλα είναι όμορφα και στη συνέχεια υιοθετήστε μικρές κινήσεις, συμβουλές και στρατηγικές για να πετύχετε τον όποιο στόχο σας με λίγο μακιγιάζ.

Αν λοιπόν έχετε στρογγυλό πρόσωπο και θέλετε να κάνετε “κοψίματα”, δηλαδή γωνίες, τότε ακονίστε τα πινέλα σας ή ακόμη καλύτερα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά και μεθοδικά.

Αφού λοιπόν χαμογελάσετε στον καθρέφτη και τσεκάρετε αν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, τονωμένη κι ενυδατωμένη, περάστε λίγο highlighter στη ράχη της μύτης, στο κέντρο του μετώπου, κάτω από τα φρύδια σας, στη γραμμή του πιγουνιού, στο κέντρο του άνω χείλους και φυσικά στα κόκαλα των ζυγωματικών σας. Στη συνέχεια προσθέστε μια πινελιά bronzer στην εξωτερική περίμετρο του προσώπου και κάτω από τα ζυγωματικά, κάνοντας ένα γρήγορο και υπέροχο contouring. Tέλος, απλώστε ρουζ σε μια φυσική απόχρωση κατά μήκος της κορυφής των ζυγωματικών σας. Ιδανικά μετρήστε περίπου ένα με δύο δάχτυλα μακριά από τη μύτη σας. Κάθε μία από τις παραπάνω κινήσεις ορκίζομαι ότι θα αναδείξει τέλεια τη γλύκα του στρογγυλού σας προσώπου (lol).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα