Οι Γαλλίδες ορκίζονται σ’ αυτούς τους makeup κανόνες
Credit: Taylor LaShae/ Instagram

Κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους του Παρισιού, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να καταλάβετε πως οι Γαλλίδες ξέρουν πολύ καλά, πώς να δημιουργούν ένα λαμπερό makeup look.

Συγκεντρώσαμε εδώ τους κανόνες που ακολουθούν πιστά.

Η περιποίηση είναι πάνω απ’ όλα

Η φροντίδα του προσώπου είναι ο πρώτος και βασικός κανόνας τους. Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας για τις Γαλλίδες είναι must, προκειμένου να έχουν τη σωστότερη βάση για ένα τέλειο makeup. Γι’ αυτό και μάς συμβουλεύουν να κάνουμε συχνά μάσκες, θεραπείες ενυδάτωσης και οπωσδήποτε μασάζ προσώπου.

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης

Τα κόκκινα χείλη επανήλθαν με το τέλος της προστατευτικής μάσκας και είναι ό,τι ωραιότερο για κάθε πρόσωπο κι επίσης είναι αυτό το ένα προϊόν μακιγιάζ που έχει κάθε Γαλλίδα στα χείλη και φυσικά πάντα στην τσάντα της.

Η μάσκαρα απλώνεται μόνο σε μία στρώση

Οι Γαλλίδες διατηρούν αυτή τη φρεσκάδα στο βλέμμα τους, διότι ξέρουν να χρησιμοποιούν με μέτρο τα προϊόντα μακιγιάζ τους. Η μάσκαρα είναι εξίσου αγαπημένο τους προϊόν, αλλά μένουν συνήθως στη μία στρώση – αναδεικνύοντας πιστά το τόσο – όσο.

Τα προϊόντα μακιγιάζ σε υγρή μορφή είναι πάντα στο νεσεσέρ τους

Τα προϊόντα μακιγιάζ υγρής μορφής, που ενυδατώνουν, αλλά παράλληλα προσφέρουν μια φυσική λάμψη είναι πολύ αγαπημένα τους και τα έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους. Ειδικά τα ρουζ!

Ένα κραγιόν είναι must για πολλές χρήσεις

Οι Γαλλίδες υποστηρίζουν πως η makeup ρουτίνα δεν χρειάζεται να απαιτεί ούτε πολύ χρόνο, ούτε ιδιαίτερη προσπάθεια. Χρησιμοποιήστε το κραγιόν σας σχεδόν για τα πάντα, για τα χείλη σας, τα ζυγωματικά σας, ακόμα σαν σκιά στα μάτια σας, όπως ακριβώς κάνουν και οι ίδιες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα