Μind & Style Camp: Οι brow experts της Βenefit στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τέλεια φρύδια

Οι brow experts της Benefit Cosmetics δεν μοιάζουν με άλλες. Κερνάνε πάντα την πιο φωτεινή αισιοδοξία, βγάζουν τα τελειότερα φρύδια του κόσμου (ορκίζομαι προσωπικά γι’ αυτό) κι αφαιρούν στο δευτερόλεπτο όποιο στρες έτσι απλά κι αλλιώτικα. Στον πάγκο τους βρίσκετε πάντα πληθώρα must-have προϊόντων μαζί με μία διάχυτη παιδικότητα, ένα πηγαίο αυθορμητισμό και μια πληθωρική αγάπη στη στιγμή της δημιουργίας.

Δύο απ’ αυτές (κι είναι πολλές σε ολόκληρη την Ελλάδα, που τις βρίσκεται αποκλειστικά στα Sephora) ταξίδεψαν μαζί μας στο υπέροχο Οίτυλο και απόλαυσαν τη φιλοξενία στο εκπληκτικό ξενοδοχείο “Πέτρα & Φως” για το πρώτο Mind & Style Camp.

Μια τέλεια και καλοσχεδιασμένη γραμμή στα φρύδια αναδεικνύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Και το επιβεβαιώνουν συχνά και οι experts του μακιγιάζ ότι καμία μάσκαρα, καμία σκιά, κανένα ρουζ και κανένα κραγιόν δεν μπορεί να υπογραμμίσει καλύτερα τη γοητεία, δυναμική κι ενέργεια κάθε εμφάνισης περισσότερο από τα σωστά σχηματισμένα φρύδια. Κι η λατρεμένη μας Λόλα Ντόκα, National Βrow and Beauty Authority το επιβεβαιώνει με τα θέλω της στρατηγικής by Benefit.

“Αυτό που στοχεύουμε είναι να ενισχύουμε τα δικά σας φρύδια, τα φυσικά σας φρύδια, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη δική σας την ομορφιά, αλλά να δίνουμε αυτό το απλό touch που θα αναδείξει το βλέμμα όλο!”

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια ή οι τέλειες φρυδάρες, όπως συνηθίζουν να λένε στη μοναδική παρέα της Benefit, το να έχετε πάντα δίπλα σας τα πιο υπέροχα προϊόντα φρυδιών (δηλαδή τα απόλυτα εργαλεία), που θα καλύψουν τις ανάγκες σας είναι τελείως must. Μολύβι, σκιά ή μάσκαρα, κάθε προϊόν φρυδιών είναι ικανότατο να γεμίσει κενά, να διορθώσει ατέλειες και να τελειοποιήσει το σχήμα, ορίζοντας έτσι κάθε βλέμμα.

“Χρησιμοποιείστε το 24h Brow Setter, από τώρα έως την αιωνιότητα” προσθέτει η ταλαντούχα Brow Experr Ρένα Νάκα, που ήταν επίσης μαζί μας σ’ αυτό το αλλιώτικο retreat του InStyle.

“O συνδυασμός μάλιστα του 24h Brow Setter με το μολύβι Precisely, My Brow Pencil, που σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες και διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται, είναι magic” τονίζει χαρακτηριστικά η φανταστική Λόλα, αφήνοντας μία ακόμη απαραίτητη συμβουλή.

“Από θέμα κινήσεων συμπληρώνουμε πολύ λίγο με ένα μολύβι τα κενά, εκεί που θέλουμε να ενισχύσουμε, κυρίως από το τόξο και μετά, και με ανοδικές κινήσεις.”

“H ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι” αυτό πιστεύουμε εδώ γι΄ αυτό μείνετε συντονισμένη.

φωτογραφίες: Elias Joidos

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα