Η νέα ερωτική φωλιά της Adele και η σχέση της με τον “Rocky”

Μέσα στη νέα ερωτική φωλιά της Adele!

Η τραγουδίστρια επιβεβαιώνει ότι μετακόμισε σε έπαυλη αξίας 58 εκατ. δολαρίων, με τον φίλο της Rich Paul, η οποία ανήκε στο παρελθόν στον Sylvester Stallone.

Την είδηση μοιράστηκε η ίδια η τραγουδίστρια στον λογαριασμό του instagram, αφού ανέβασε μια φωτογραφία τους έξω από το νέο τους σπίτι αναφέροντας “Time flies” γιορτάζοντας παράλληλα και την επέτειο τους.

Το σπίτι λέγεται πως το είχε δει από τον Ιανουάριο και μπήκε από τότε στην καρδιά της.

Η Adele έχει τρία σπίτια στη γειτονιά των stars στο Beverly Hills και τώρα με τη νέα της αγορά, αυτή της πρώην κατοικίας του Sylvester Stallone, το χαρτοφυλάκιό της ανέβηκε.

Για την ιστορία το σπίτι αυτό είχε δοθεί σε μεσιτικό γραφείο από τον Stallone εδώ και αρκετό καιρό, με αρχική τιμή σχεδόν διπλάσια από το ποσό που το αγόρασε η Adele τελικά.

Το ακίνητο που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Edward Granzbach και χτίστηκε το 1994. έχει συνολικά οκτώ υπνοδωμάτια σε μια τεράστια έκταση 3,5 στρεμμάτων και βρίσκεται στην ίδια γειτονιά όπου διέμεναν η Lisa Vanderpump και ο Rod Stewart.

Eίναι ένα υπερβολικά μεγάλο σπίτι σε τετραγωνικά, με μια παραδοσιακή κάτοψη, με γήπεδο γκολφ, εξαιρετικό γυμναστήριο, επαγγελματικό σινεμά, αίθουσα πούρων με σύστημα φιλτραρίσματος αέρα και πολλά πολλά ακόμη.

Εμείς ευχόμαστε στην Adele και στον Rich να ζήσουν όμορφες στιγμές και σε αυτό το σπίτι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα