Μ’ ένα concealer μπορείτε να αποκτήσετε τέλεια φρύδια

Τα φρύδια ορίζουν όλη την αίσθηση του προσώπου. Το να δίνετε προσοχή στο σχήμα τους είναι must, καθώς αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά.

Τα βίντεο στο YouTube που αφορούν το πώς και γιατί των τέλειων φρυδιών είναι χιλιάδες. Και κάπου εκεί εντοπίστηκε και η απόλυτη κίνηση που όχι απλά κάνει τη διαφορά στα φρύδια, αλλά απογειώνει το αποτέλεσμα κι είναι η χρήση concealer. Ω, ναι! Το concealer δεν είναι μόνο για να καλύψει ανεπιθύμητα σημάδια ή μαύρους κύκλους. Βοηθάει σημαντικά στο τέλειο σχηματισμό των φρυδιών, ενώ τα ανασηκώνει κιόλας με μια μόνο κίνηση.

Στο μεταξύ, οι makeup artists δηλώνουν ξεκάθαρα πώς όσο πιο ανασηκωμένα δείχνουν τα φρύδια, τόσο πιο ξεκούραστο θα δείχνει το πρόσωπό σας.

Συγκέντρωσα εδώ τα πιο απλά βήματα για να χρησιμοποιείτε τέλεια το concealer για πιο άριστα διαμορφωμένα φρύδια.

Βήμα 1: Βρείτε τη σωστή απόχρωση

Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, το concealer πρέπει να είναι μια απόχρωση πιο ανοιχτή από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας, καθώς πρέπει να ενσωματώνεται σ’ αυτή, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί ως highlighter. Η εύρεση της κατάλληλης απόχρωσης concealer για εσάς θα έχει ως αποτέλεσμα ένα φρέσκο ​​μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε υπερβολική προσπάθεια.

Για να βρείτε την απόχρωση του concealer σας, δοκιμάστε διάφορες μέχρι να εντοπίσετε αυτή που σας φωτίζει και δείχνει πιο φυσική. Είναι επίσης σημαντικό να πειραματιστείτε με την υφή του concealer και το επίπεδο κάλυψης. Το να γνωρίζετε εάν προτιμάτε ελαφριά, μεσαία ή πλήρη κάλυψη είναι απαραίτητο όταν επιλέγετε ένα concealer που θα φοράτε κάθε μέρα.

Βήμα 2: Δώστε σχήμα στα φρύδια σας

Όταν τα φρύδια σας είναι στην καλύτερη φόρμα τους, τα πάντα, από τη σκιά μέχρι το concealer λειτουργούν και δείχνουν πολύ καλύτερα. Είναι πάντα σημαντικό να δίνετε προσοχή στο τόξο σας, καθώς αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο για τα φρύδια σας. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, μπορείτε πάντα να έχετε τα φρύδια σας βαμμένα για να τονώσετε το χρώμα τους.

Αν οι τρίχες των φρυδιών σας είναι πολύ μακριές, μπορείτε πάντα να τις κόβετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψαλίδι.

Βήμα 3: Γεμίστε τα φρύδια

Μολύβια φρυδιών, πομάδες, τζελ και τόσα άλλα. Χρησιμοποιήστε ό,τι σας εξυπηρετεί, προκειμένου να γεμίσετε σημεία που είναι αραιά και να δημιουργήσετε σωστά το απόλυτο σχήμα. Εστιάστε πρώτα στο τόξο, φροντίζοντας να είναι καθορισμένο και φυσικό. Όταν ολοκληρώσετε το γέμισμα των φρυδιών σας, περάστε ένα τζελ φρυδιών για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι τρίχες δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Το βούρτσισμα των φρυδιών προς τα πάνω θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό το πολυπόθητο βλέμμα, καθώς και θα ανανεώσει τη συνολική εμφάνιση των ματιών σας.

Βήμα 4: Περάστε στο μακιγιάζ των ματιών

Εφαρμόστε ό,τι look μακιγιάζ ματιών θέλετε, είτε πρόκειται για smoky eye είτε μερικές ήσυχες σκιές για μια φυσική, καθημερινή εμφάνιση. Κάτι καινούριο: Αντί να απλώσετε μια αστραφτερή σκιά κάτω από το φρύδι, κρατήστε το σημείο κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού σας γυμνό. Το concealer ακολουθεί και θα λειτουργήσει ως highlighter.

Βήμα 5: Ολοκληρώστε το look με concealer

Απλώνοντας ένα ελαφρύ στρώμα concealer κάτω από το τόξο του φρυδιού με ένα πινέλο ή με το δάχτυλό σας, θα δώσετε άμεσα σχήμα και καθαρότητα στο βλέμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο ακριβώς κάτω από το φρύδι για να τραβήξετε μια γραμμή ή ένα πιο επίπεδο πινέλο concealer για να αναμείξετε το προϊόν, οπότε δεν θα είναι τόσο αισθητό.

Περάστε ελαφρά το πινέλο σας στο concealer για να ξεκινήσετε και μετά απλώστε το κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φυσικά τονισμένα και τέλεια διαμορφωμένα φρύδια. Για πιο ξεκάθαρες γραμμές, ευθυγραμμίστε το σχήμα των φρυδιών σας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι και αναδείξτε το με ένα concealer δύο τόνους πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα