Έτσι θα βρείτε το καλύτερο primer, για την επιδερμίδα σας!

Αν θέλετε να έχετε πολύ σταθερή βάση, θα γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό και βοηθητικό είναι ένα primer. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνθέσεις ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και το επιθυμητό τελείωμα και ειδικά το καλοκαίρι, είναι απαραίτητο.

Τι είναι το primer;

Είναι κάτι ανάμεσα σε skincare και προϊόν μακιγιάζ. Είναι το πρώτο βήμα του μακιγιάζ σας μετά την ρουτίνα περιποίησης και δημιουργεί μια λεία, ενυδατωμένη βάση. Η σύνθεσή του είναι τέτοια, που «προετοιμάζει» την επιδερμίδα για το foundation και το κρατά πιο σταθερό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και της νύχτας.

Κάθε τύπος επιδερμίδας μπορεί να επωφεληθεί από ένα primer. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα ή μόνο για ειδικές περιστάσεις, όπου χρειάζεστε λίγη έξτρα βοήθεια στην σταθερότητα.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε makeup το primer θα το αγαπήσετε! Συνήθως, καλύπτει κοκκινίλες, γεμίζει τους πόρους και μειώνει την «ανάγκη» για full μακιγιάζ, ειδικά αν προτιμάτε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Τι primer υπάρχουν;

Blurring: Αν θέλετε την πιο λεία βάση, αυτό είναι το ιδανικό primer για εσάς, αφού «γεμίζει» τους πόρους και αφήνει μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

Colour-correcting: Για εσάς που θέλετε να μειώσετε τυχόν κοκκινίλες, δοκιμάστε ένα πράσινο primer, ενώ για μαύρους κύκλους επιλέξτε ένα κίτρινο.

Illuminating: Αν θέλετε έξτρα λάμψη, αυτό το primer είναι για εσάς! Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, θα σας αρέσουν πολύ τέτοιες συνθέσεις, που είναι dewy.

Matte: Αυτό το primer είναι για εσάς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε ματ αποτέλεσμα.

Ενυδατικό: Αν έχετε ξηρή, αφυδατωμένη ή κανονική επιδερμίδα, επιλέξτε primer με ενυδατικά συστατικά, που θα είναι η τέλεια προετοιμασία για το μακιγιάζ σας.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε και primer για τα μάτια, που είναι ιδανικά για λιπαρά βλέφαρα, αλλά και για τις βλεφαρίδες, που μοιάζει με μάσκαρα αλλά σε χρώμα λευκό.

Η καλή προετοιμασία της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική, ό,τι μακιγιάζ κι αν επιλέξετε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα