Βασίλισσα Ελισάβετ: Φέρνει αλλαγές στη μοναρχία – Τα 15 λεπτά του Harry και της Meghan

Μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να φέρνει αλλαγές στη μοναρχία, προσφέροντας κεντρικό ρόλο στον πρίγκηπα William και τη σύζυγό του Kate Middleton και παράλληλα δείχνοντας στον πρίγκηπα Harry τη θέση που έχει πλέον στη… Firm.

@royal.uk

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον Οίκο των Ουίνδσορ από αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο William και η Kate φέρεται να εγκαθίστανται σε οικία της βασίλισσας μέσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, εγκαταλείποντας το σπίτι τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Έτσι από το δυτικό Λονδίνο η οικογένεια των Κέμπριτζ θα μετακομίσει στο Μπέρκσαϊρ, και εκεί θα πάνε σχολείο και τα παιδιά τους. Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα κρατήσουν το σπίτι στο Κένσινγκτον. Αντιθέτως, ο πρίγκηπας Andrew θα φύγει από το Μπέρκσαϊρ και θα μετακομίσει στη Σκωτία, σύμφωνα με τα σχέδια της βασίλισσας, που επιθυμεί να προσφέρει μία νέα ευκαιρία στον γιο της να ξαναφτιάξει τη ζωή του, μετά το σκάνδαλο Epstein.

@dukeandduchessofcambridge

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο πρίγκηπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα φύγουν από το σχολείο τους στο Μπάτερσι στο τέλος της σχολικής χρονιάς και μαζί με τον αδελφό τους πρίγκηπα Louis θα ξεκινήσουν σε σχολείο του Μπέρκσαϊρ τον Σεπτέμβριο.

Photo by Ashley Crowden – WPA Pool/Getty Images

Κι ενώ μεγάλες αλλαγές περιμένουν τον Δούκα του Κέμπριτζ και τον Δούκα του Γιορκ, ελάχιστα θα αλλάξουν για τον πρίγκηπα Harry και τη Meghan Markle, που έχουν επιλέξει να ζουν στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, λέγεται ότι το ζευγάρι εξασφάλισε μόλις μία 15λεπτη ακρόαση με τη βασίλισσα στη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που παρέμειναν στη Μεγάλη Βρετανία για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου. Ανώτατοι βοηθοί των Ανακτόρων επεσήμαναν ότι η συνάντηση της οικογένειας των Σάσεξ με τη βασίλισσα είχε “επίσημο” τόνο.

Photo by Karwai Tang/WireImage
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα