Δοκιμάσαμε το make up hack του TikTok για κουκουλωτά μάτια και δουλεύει
Instagram @jenniferlawrence_

Αγαπάμε κάθε σχήμα ματιών αλλά, στα κουκουλωτά μάτια το μακιγιάζ δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Η επιδερμίδα που καλύπτει τα βλέφαρα, μπορεί να δυσκολέψει ορισμένα eye looks όπως το αγαπημένο cut crease, όμως αυτό το hack που εντοπίσαμε (και δοκιμάσαμε) στο TikTok, υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια.

 

@makeupbyyjadeCut crease hack/tip✨ #fyp #foryoupage #foryou #uktalent #cutcrease #hoodedeyes #makeuphacks #makeuptips #lifehack #cutcreasecheck♬ Cut crease checkkkk – Angelic

Το hack έχει 4 steps, τα οποία με λίγη εξάσκηση θα τα κάνετε και πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα και το κυριότερο; Δίνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εφαρμόστε σκιά ματιών

Επιλέξτε τη σκιά ματιών που επιθυμείτε και περάστε την σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο. Προτείνουμε μία nude ή μία καφέ σκιά ματιών.

Θέλετε τέλεια συμμετρία στο eyeliner; Γίνεται!

Αφαιρέστε τη σκιά

Ξαφνιαστήκατε; Καλά διαβάζετε. Βρέξτε μία μπατονέτα με λίγο micellaire νερό και αφαιρέστε τη σκιά από το υπόλοιπο βλέφαρο, αφήνοντας χρώμα μόνο στην κόγχη του βλεφάρου, και σχηματίζοντας έτσι το cut crease.

Συνεχίστε να δημιουργείτε

Τώρα που έχετε την ευδιάκριτη γραμμή του cut crease, συνεχίστε να δημιουργείτε το eye look όπως θα θέλατε, χωρίς πλέον να διατρέχετε κίνδυνο για λάθη και μουντζούρες.

Τονίστε τις βλεφαρίδες σας

Κανένα eye look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα ή -αν προτιμάτε- ψεύτικες βλεφαρίδες. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, εφαρμόστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, δίνοντας έτσι όγκο και μήκος. Αυτό θα δέσει το αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας το cut crease.

Εις το επανιδείν!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα