Η Alicia Keys αποκάλυψε το τελετουργικό και τα mantras για λαμπερή επιδερμίδα εκ των έσω
Instagram @aliciakeys

Η πραγματική λάμψη της επιδερμίδας, δεν ήταν ποτέ αποτέλεσμα μόνο μίας συγκεκριμένης ρουτίνας περιποίησης ή μόνο ενός προϊόντος.

Ναι, τα κατάλληλα προϊόντα και η skincare ρουτίνα βοηθούν στο πολυπόθητο glow, αλλά η λάμψη πηγάζει πρώτα από κάπου πιο βαθιά. Και η Alicia Keys ξέρει που και πως μπορούμε να τη βρούμε.

Η διάσημη περσόνα, έχει αναφέρει πολλές φορές πως για εκείνη η λάμψη οφείλεται πρώτα στην ενέργεια, στην αύρα και σε όσα κρύβουμε βαθιά μέσα μας. Η ρουτίνα περιποίησης που τηρείται ευλαβικά και τα προϊόντα, είναι εκείνα που βοηθούν στο να την αναδείξουμε, αλλά πρώτα πρέπει να την εντοπίσουμε.

Η Alicia Keys, έχει απαρνηθεί το μακιγιάζ εδώ και πολλά χρόνια, αγκαλιάζοντας την φυσική ομορφιά και αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται κανένα προϊόν για να είναι όμορφη. Μάλιστα δημιούργησε το 2020 τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης εμπνευσμένη από τα αρχαία τελετουργικά ομορφιάς, στοχεύοντας στη φροντίδα όχι μόνο της επιδερμίδας αλλά και του πνεύματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

Αυτά τα τελετουργικά ομορφιάς και οι λέξεις που τα συνοδεύουν είναι σύμφωνα με την ίδια, το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα εκ των έσω. Οι λέξεις αυτές που χρησιμοποιεί όσο φροντίζει την επιδερμίδα της, είναι όπως λέει τόσο ισχυρές που στέλνουν στο σώμα της όλη τη θετική της ενέργεια και διάθεση.

Tα body oils χαρίζουν μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης και σας έχω τα καλύτερα!

Η 40χρονη μουσικός, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σημασία των mantras που χρησιμοποιεί και για το πώς αυτά συνδυάζονται με τα προϊόντα selfcare. Για εκείνη ο εσωτερικός διάλογος με το σώμα και την επιδερμίδα κατά τη διαδικασία του skincare, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας και στη σύνδεση μεταξύ του πνεύματος και του σώματος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

Συμβουλή της προς όλους, είναι στα λίγα λεπτά που αφιερώνουμε για τη φροντίδα της επιδεμίδας, στο ντους, στην εφαρμογή των ενυδατικών ή body oils, να χρησιμοποιούμε λέξεις αυτοεπιβεβαιώσης και αγάπης προς τον εαυτό.

 Οι επιβεβαιώσεις αυτές χρησιμεύουν ως καθημερινές υπενθυμίσεις για την πραγματική έννοια του self-love, ενώ έχουν επίσης σκοπό να δημιουργήσουν θετική ενέργεια μέσα και γύρω μας.

Η Keys λέει ότι στη δική της ζωή, το τελετουργικό ομορφιάς που συνοδεύεται από mantras την κάνει να αισθάνεται θετικά φορτισμένη και πιο λαμπερή. Άλλωστε η ενέργεια εκ των έσω είναι που ακτινοβολεί πραγματικά και έλκει ή απωθεί αντίστοιχες ενέργειες και ανθρώπους. Η πραγματική λάμψη της επιδερμίδας, είναι και αυτή δημιούργημα της καλής ενέργειας και διάθεσης που όλοι έχουμε ανάγκη.

Εις το επανιδείν!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα