Μπορεί λίγο concealer να τελειοποιήσει τα φρύδια;
instagram.com/sophiabrows

Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν το βλέμμα. Έχετε σκεφτεί να τα αναδείξετε, χρησιμοποιώντας λίγο concealer;

Το concealer είναι το μυστικό εργαλείο των makeup experts, που το χρησιμοποιούν με πολλούς τρόπους. Μπορείτε μ’ αυτό να διορθώσετε το eyeliner, να καλύψετε κοκκινίλες, αλλά και να τελειοποιήσετε τα φρύδια σας!

Για αρχή, επιλέξτε ένα concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας. Εδώ μπορείτε να παίξετε και με την υφή και κάλυψη του προϊόντος, μέχρι να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Μπορεί να προτιμάτε κάποιο full coverage αποτέλεσμα ή λίγο πιο ημιδιάφανο. Η επιλογή είναι δική σας.

Για το συγκεκριμένο beauty hack, το concealer σε μορφή κρέμας ή stick δουλεύει καλύτερα, γιατί έχει πιο παχύρευστη υφή και κάθεται καλύτερα στην επιδερμίδα.

Αφού βρείτε το ιδανικό concealer, βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας είναι στο σχήμα που τα θέλετε. Αν όχι, επισκεφθείτε την αγαπημένη σας brow expert, καθώς το σωστό σχήμα θα βοηθήσει στη γενική ανόρθωση του προσώπου. Μετά χρησιμοποιείστε μολύβι φρυδιών, όπως θα κάνατε συνήθως. Έπειτα, συνεχίστε με το μακιγιάζ ματιών σας με τον τρόπο που θέλετε, αφήνοντας όμως ένα μικρό κενό κάτω από τα φρύδια. Εδώ έρχεται το σημείο που θα βάλετε το concealer! Με ένα flat πινέλο ή και με το δάχτυλό σας, τοποθετήστε το concealer, ακολουθώντας την κάτω γραμμή του φρυδιού. Ξεκινήστε για αρχή, με λίγο προϊόν. Μπορείτε πάντα να προσθέτετε επιπλέον, ενώ είναι πιο δύσκολο να το αφαιρείτε. Αν θέλετε να τονίσετε κι άλλο τα φρύδια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνική και στο πάνω μέρος τους.

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα