Δοκιμάζουμε ένα έξυπνο concealer hack από το TikTok
instagram.com/makeuppassion

Τα social media, και ειδικά το TikTok είναι γεμάτα από βίντεο που μας δείχνουν τις καλύτερες τεχνικές σε διάφορους τομείς. Υπάρχει πολύ μεγάλη έμφαση στο beauty και καθημερινά ανεβαίνουν βίντεο με καινούρια beauty hacks, που προσπαθούν να κάνουν την ζωή μας, αλλά και την beauty ρουτίνα μας πιο εύκολη, ή έστω πιο γρήγορη.

Ένα τέτοιο βίντεο αφορά στον τρόπο εφαρμογής του concealer, που είναι κάτι που θέλει ιδιαίτερη τεχνική για να μη φαίνεται πολύ παχύρευστο, να μην αναδεικνύει σημεία που δεν θέλουμε και να ταιριάζει χρωματικά στα σημεία που θα τοποθετηθεί.

Στο βίντεο της η @sarah_wolak δείχνει ακριβώς πώς μπορείτε να το πετύχετε.

Θα χρειαστείτε ένα concealer της επιλογής σας. Αυτά που είναι σαν stick ή έχουν σφουγγαράκι στην άκρη τους, ίσως διευκολύνουν το συγκεκριμένο hack. Όπως θα δείτε φαίνεται να το τοποθετεί ακριβώς στα σημεία που συνήθως φωτίζουμε στο πρόσωπο. Μετά βάζει λίγο bronzer και τα κάνει blend. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και φυσικά, το δοκιμάσαμε!

@sarah_wolak Reply to @_lakelynn_ If you try out my concealer method pls tag me!! I wanna see!! #concealer #makeuphack #contour ♬ Formula – Labrinth

Το concealer θέλετε να είναι ένα-δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας και το bronzer να είναι ματ και ιδανικά σε υγρή μορφή, stick ή κρέμα, για να γίνει σωστά το blending με το concealer.

@fani_breakeven Trying out a concealer hack! Created by @Sarah🦋 #concealerhack #makeuphacks #contourhacks ♬ Formula – Labrinth

Το αποτέλεσμα μάς αρέσει πολύ! Αυτό το hack είναι ιδανικό αν δεν σας αρέσει να φοράτε foundation, μιας και φωτίζει στα σημεία που χρειάζεται.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα